TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Özaltun Gümüşhane’de

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkan Yardımcısı Selim Özaltun bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere Gümüşhane'ye geldi.

TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Özaltun Gümüşhane’de

Program kapsamında ilk olarak Torul ilçesindeki Torul Kalesi Cam Seyir Terasını ve Cebeli köyü sınırları içerisindeki Karaca Mağarasını ziyaret eden Özaltun daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette İl Müdürü Atalay'a TÜGVA'nın çalışmaları hakkında bilgi veren Özaltun, eğitim alanında yapılan çalışmaların yanı sıra gençliğe yönelik faaliyetlerinde yapıldığını belirtti.

İl Müdürü Atalay, Özaltun’a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini belirtti.

Genel Başkan Yardımcısı Özaltun'a Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne gerçekleştirmiş olduğu ziyarette, Genel Merkez Eğitim Birimi Karadeniz Bölge Sorumlusu Abdul Samet Şentürk, Gümüşhane İl Temsilcisi İsrafil Nas ve Yönetimi eşlik etti. Ziyaret, karşılıklı sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Özaltun, ziyaret sonrası Türkiye Gençlik Vakfı Gümüşhane İl Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

İftar daveti TÜGVA Gümüşhane İl Temsilcisi İsrafil Nas koordinesinde Sema Doğan yaşam alanında gerçekleşti. İftar programına TÜGVA Genel Başkan yardımcısı Selim Özatlun, Genel Merkez Eğitim Birimi Karadeniz Bölge

Sorumlusu Abdul Samet Şentürk, TÜGVA İl Temsilcisi İsrafil Nas, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay, İl Müftüsü Hüseyin Gün, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, ortaokul, lise, üniversiteli gençler ve aileleri ile TÜGVA gönüllüleri katıldı. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan iftar program, Akşam ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı.

TÜGVA Gümüşhane İl Temsilcisi İsrafil Nas, Genel Başkan Yardımcısı Selim Özaltun ile Belediye Başkanı Ercan Çimen birer konuşma yaptı. Gerçekleşen konuşmaların ardından İl Müftüsü Hüseyin Gün'ün Yemek duası ile program son buldu.

Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU


 

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2023, 22:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER