TÜGVA’dan sabah namazında basın açıklaması

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) vakıf hakkında son dönemde çıkan iddialarla ilgili sabah namazının ardından 81 ilde eş zamanlı olarak basın açıklaması gerçekleştirdi.

TÜGVA’dan sabah namazında basın açıklaması

Gümüşhane’de Özcan Mahallesi, Güzeller Caddesinde bulunan Ebu Bekir Cami kapısında sabah namazının ardından gerçekleştirilen basın açıklamasına TÜGVA Gümüşhane İl Temsilcisi İsrafil Nas ve vakıf yöneticileri katıldı.

TÜGVA Gümüşhane İl Temsilcisi Nas, sosyal medyada, yurt dışında desteklenen etki ajanı olan bazı kişiler tarafından sahte ve asılsız belgeler servis edildiğini, troll hesaplar ve fondaş medyanın desteğiyle gündeme taşındığını söyledi.

Bir siyasi parti genel başkanı tarafından vakfa ve gençlere de küfür edildiğini belirterek bu küfrü sahibine iade ettiklerini ve hiçbir tehdidinden de korkmadıklarını kaydeden Nas, “Tek gayesi, ülkemizin bugünü ve geleceği için çalışmak ve üretmek olan, binlerce yıllık vakıf geleneğine sadık olan güzide teşkilatımızı yıpratmak olan bu operasyon, bizi daha da güçlendirecek ve birlik beraberliğimizi pekiştirmekten başka hiçbir işe yaramayacaktır” dedi.

Milli-manevi değerlerine sahip çıkan bir neslin yetişmesi için yürüttükleri tüm gençlik faaliyetlerine devam ettiklerini kaydeden Nas, “Bir yerlerden elde ettikleri yalan yanlış bilgilerle tamamen masa başında hazırlanmış asılsız ve sahte belgelerle sözde gazetecilerin, yurtdışında kaçak yaşayan etki ajanlarının, kimlerin fonladığı bilinen medya şirketlerinin bu sahte ve asılsız dosyalarla sosyal medya üzerinden oluşturmaya çalıştıkları algılara, tüm şeffaflığımızla yaptığımız açıklamaların dahi çarpıtılmasına ve manipülasyonlara karşı vakur ve erdemli duruşumuzu koruyor hakkımızdaki yalan ve iftira kampanyasına karşı hukuksal tüm girişimleri yapıyoruz; tüm motivasyon ve enerjimizle gençliğimize hizmet etme yolunda durmaksızın yürüyoruz. Ülkemizin 81 ilinde gönüllümüzle birlik ve beraberlik içerisinde her geçen gün daha da büyüyoruz” diye konuştu.

Tartışmaların odağındaki konularla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Nas, şunları söyledi: “Türkiye Gençlik Vakfı İstanbul Şehir Hatları Tic. AŞ arasında İstanbul Adalar Gençlik merkezimiz için 2018 yılında 10 yıllık kira sözleşmesi imzalanmış, Günümüz İBB yönetimi sözleşmeyi, hukuksuzca tek taraflı feshetmiştir. Akabinde, hukuksuzca binamızı işgal etmiş, zabıtalar vakfa ait olan eşyalarımızı gasp etmiş, arkadaşlarımız darp edilmiştir. Altını çizerek belirtelim ki, bırakın tahliye kararını TÜGVA’ya açılmış hiçbir tahliye davası bulunmamaktadır. Gelinen son süreçte, yasal mercilerin vakfımızı haklı bulmasıyla birlikte organize bir şekilde iftira ve linç kampanyası başlatılmıştır.”
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat Yılmaz
Murat Yılmaz - 3 yıl Önce

Sabah namazı! Yeter artık insanların duygularını sömürdükleriniz...

Ozan
Ozan - 3 yıl Önce

Basın açıklaması "biz namaz kılıyoruz duyun" diye sabah namazı sonrası yapılması ilginç. Benim bildiğim basın açıklaması saat 10 civarı. Ama artık namaz kıldığını duyurma açıklamaları böyle olur.

SIRADAKİ HABER