Turizm Fakültesi’nden depremzedelere kahvaltı paketi

Gümüşhane Üniversitesi Turizm Fakültesi öğretim elamanları tarafından fakülte uygulama mutfağında hazırlanan 400 adet kahvaltı paketi deprem bölgesindeki vatandaşlara gönderdi.

Turizm Fakültesi’nden depremzedelere kahvaltı paketi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü uygulama mutfağında öğretim elemanlarının yaptığı besin değeri yüksek ekmekler ile birlikte öğünlük kahvaltılıklar ve meyve suyundan oluşan 400 kahvaltı paketi koliler halinde bölgeye ulaştırıldı. 

Konu ile ilgili bilgi veren Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. S. Beyza Öztürk Sarıkaya, depremzede vatandaşları bir nebze de olsa ihtiyaçlarını karşılamaktan Fakülte olarak mutluluk duyduklarını belirterek, “Rabbim ülkemize bir daha böyle bir acı yaşatmasın” dedi. 

Hazırlanan yardımları yerinde inceleyen Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise emeği geçen tüm personeli kutlayarak şunları söyledi: “Depremin meydana geldiği ilk günden bu yana ülkece birlik olduk. Enkaz altından çıkarılan vatandaşlarımızın yanı sıra deprem sonrasında ihtiyaçlarını gidermek amacıyla herkes canla başla mücadele ediyor. Üniversitemiz Turizm Fakültesi öğretim elemanlarımız da kısa süre önce açtığımız ve öğrencilerimizin eğitimlerini sürdürdüğü uygulama mutfağında vatandaşlarımıza destek olmak için besin değeri yüksek kahvaltılıklar hazırlamışlar. Hazırlıklar, bölgede bulunan Üniversitemize ait ekipler tarafından dağıtılacak. Turizm Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Prof. Dr. S. Beyza Öztürk Sarıkaya başta olmak üzere tüm öğretim elemanlarımızı ve personelimizi kutluyorum. Rabbim yardımlarını kabul etsin. Yapılan bu duyarlı çalışmadan gurur duyduk. Deprem bölgesinde yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, zarar gören tüm vatandaşlarımıza da bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER