Türk Kızılayı yardımlarına devam ediyor

Türk Kızılayı Gümüşhane Şubesi, sosyal yardım faaliyetleri kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımı yapmaya devam ediyor.

Türk Kızılayı yardımlarına devam ediyor

Türk Kızılayı Gümüşhane Şubesi, sosyal yardım faaliyetleri kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımı yapmaya devam ediyor.

Türk Kızılayı Gümüşhane Şubesi ve Türk Kızılayı İstanbul Şubesi’nin birlikte koordine ettiği yardım  kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere giyecek yardımı yapıldı.

Türk Kızılay’ı Gümüşhane Şube Başkanı Cevat Aygün, “İlimizin jeolojik yapısı ve buna bağlı olarak ekonomik seviyesi göz önüne alındığında ilimizdeki insan sayısının özellikle öğrencilerimizin yardıma ne denli ihtiyaç duyduğunun en önemli göstergesidir. Yardıma muhtaç öğrencilerimizin de eğitim ve öğrenimini rahat sürdürebileceği bir ortam hazırlamak istiyoruz. Kampanyamızın bir parçası da yardıma muhtaç öğrencilerimizin giyecek ihtiyacını karşılamak” dedi.

Aygün, bu çerçevede Gümüşhane merkez ilçedeki tüm ilk ve ortaokullarda okuyan ihtiyaç sahibi 300 öğrenciye bin 200 kalem muhtelif giyim ihtiyacının karşılandığını belirterek, “Öğrencilerimizin eğitim ve öğrenimini rahat sürdürebileceği bir ortam oluşmasına katkı sağlamayı hedefledik. Öğrencilerimize  giyim yardımı yapmaya devam ettiklerini  belirterek her zaman insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak onların  eksikliklerini gidermek için uğraştıklarını ve yaptığımız giyim yardımı ile öğrencilerimizin yüzünü güldürmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Her dönemde mazlum ve mağdurların yanında olan Türk Kızılayı’nın her zaman yardım için hazır olduğunu kaydeden Aygün, “Bu çalışmaların  hedefine ulaşabilmesi için, vatandaşlarımızın desteğinin büyük önem taşıyor. Değerli vatandaşlarımızın vereceği destek sayesinde daha çok ihtiyaç sahibine yardım eli uzatabilmemizin yolunu açacağına inancımız sonsuzdur. Bu vesileyle ülkemizin refahı ve gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakabilmek için, kurumsal olarak sosyal sorumluluk kapsamında eğitime yaptığı büyük desteğinden ötürü LC WAİKİKİ  firmasına, Türk Kızılayı İstanbul Şubemize, KYK Eğitim Uzmanlarımıza, öğrencilerimize katkılarından dolay teşekkür ediyor, öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER