Üçüncü, Ceyhan Saldanlı’nın enerji dolu hikayesini kaleme aldı

Gümüşhaneli hemşehrimiz Hayrettin Üçüncü’nün kaleme aldığı, başarılı iş insanı Ceyhan Saldanlı’nın hayatını konu alan biyografi türündeki “Işığa Doğru” kitabı okurla buluştu.

Üçüncü, Ceyhan Saldanlı’nın enerji dolu hikayesini kaleme aldı

Gümüşhaneli hemşehrimiz Hayrettin Üçüncü’nün kaleme aldığı, başarılı iş insanı Ceyhan Saldanlı’nın hayatını konu alan biyografi türündeki “Işığa Doğru” kitabı okurla buluştu.

Gümüşhane’nin yetiştirdiği önemli değerlerden Hayrettin Üçüncü’nün Elma Yayınevinden çıkan kitabında Ceyhan Saldanlı’nın başarılı iş hayatının arkasında saklı kalmış olan mütevazı kişiliğine şahit olacaksınız, aile hayatına bakışını, yaşadığı sevinçlerini, her ne kadar metanetli olsa da yaşadığı sıkıntıları göreceksiniz. Yeni bir girişimindeki heyecan ve coşkusunu, kariyer yolculuğunda içinde bulunduğu zorlukları, gelecek umutlarını, sıfırdan zirveye giden başarı yolundaki çabalarına ortak olacaksınız. Dünyaya, olaylara, insanlara, yaşama nasıl baktığını, gelecekten beklentilerini, insanlara ve insanlığa tavsiyelerini bulacaksınız. Bütün bu soruların ve daha fazlasının cevabı bu kitabın konusu. Kısacası sıfırdan zirveye gidişte işin sırrını Ceyhan Saldanlı’nın bizzat kendisinden dinleyeceksiniz. Bazen en etkileyici diplomaları alarak prestijli okullardan mezun olmanın bile kişiyi dilediği yere götürmediği bugünlerde, Ceyhan Saldanlı’nın enerji dolu hikâyesi bize rehberlik edebilir.

Ceyhan Saldanlı kimdir?

1954 yılında Denizli’de doğdu. 1975 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Fakültesi’nden mezun olan Ceyhan Saldanlı, 1975-1980 yılları arasında kamu sektöründe çalıştı. 1980 yılında kurulan Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Tümaş Mermer A.Ş.'nin kurucu ortaklarından olan Saldanlı, 1991 yılında Aydem Perakende ve Dağıtım şirketleri ile enerji sektörüne adım attı. Enerji sektöründeki bir diğer önemli adımı 1995 yılında Aydem Yenilenebilir Enerji’yi kurması oldu. Saldanlı, 2004-2012 yılları arasında ELDER Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunmuştur. Aydem Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekten Saldanlı, ELDER Yönetim Kurulu üyeliği görevini de sürdürmekte ve sektörle ilgili organizasyonlarda aktif olarak görev almaktadır.
 

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2020, 09:29

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER