'Ülke nereye gidiyor'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, Ege Üniversitesinde yaşanan olayları değerlendirdi ve hükümeti eleştirdi.

'Ülke nereye gidiyor'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, Ege Üniversitesinde yaşanan olayları değerlendirdi ve hükümeti eleştirdi.

İç Güvenlik Paketi tartışmaları sürerken, meclisin bile içinin güvenli olmadığı bir ortamda Ege Üniversitesinde meydana gelen hain saldırı sonucu hayatını kaybeden ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na Allah’tan rahmet dileyen Ateş, son haftalarda yaşanan vahim olayların terör örgütünün sadece Güneydoğu’da değil her bölgede istediği gibi hareket edebilme kabiliyetine kavuştuğunu iddia etti.

Vatandaşların her türlü demokratik hakkını aramak için yaptığı eylemlerde iktidarın çok sert tavır gösterdiğini kaydeden Ateş, “İlim yuvası Ege Üniversitesinde meydana gelen bu son olayda iktidarın tavrı çok vahimdir.  Ege Üniversitesi Rektörlüğünün halkımızın gözünden kaçırmaya çalıştığı alçak görüntüler basına yansımış, Üniversitenin idaresinin Rektörlükten çıkarak terör örgütü üyelerinin eline geçtiği izlenimi veren bu olaylar cereyan ederken idarenin ne ile meşgul olduğunu anlamış değiliz. Bu alçak görüntülerin sadece bu Üniversitemizde değil diğer Üniversitelerimizde de cereyan ettiği tarafımıza ulaşan bilgilerden anlaşılmaktadır. Şimdi tekrar soruyoruz, ülkeyi seçtiklerimiz mi, yoksa seçim alma ve geleceklerini garanti altına almaya çalışan bu acizlerin vermiş olduğu tavizler neticesinde inisiyatif alan terör örgütü ve yandaşlarımı idare ediyor.” dedi.

Bu alçak saldırıyı şiddetle ve nefretle kınadıklarını, bu alçaklığa sebep olanlar ve buna meydan verenlerden mutlaka hesap sorulacağını belirten Ateş, “Bu vesile ile Mersinde hunharca katledilen Özgecan Kardeşimiz ve Ege Üniversitesinde alçak bir saldırıda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimize Allahtan rahmet ailelerine başsağlığı diliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2015, 16:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER