Ülkü Ocaklarında bayrak değişimi

Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanlığında devir teslim yapıldı. Yeni Ülkü Ocakları İl Başkanı Sadık Coşkun oldu.

Ülkü Ocaklarında bayrak değişimi

Ülkü Ocakları İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim törenine Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcıları Kadir Ensar Ejder ve Ali Çelik, MHP İl Başkanı Mete Kaya, merkez ilçe başkanı Nuh Alparslan Durdu, geçmiş dönem Ülkü Ocakları İl Başkanları, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri, ilçe başkanları, ülkü ocakları mensupları katıldı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın takdiri ile Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığına atanan Sadık Coşkun, görevini devreden Serkan Alp’e ve geçmiş dönem görev yapan il başkanlarına teşekkür etti.

Ülkü Ocaklarıyla tanıştığında 8 yaşında ortaöğretim teşkilatında görev aldığını, lise yıllarında okul başkanlığı, üniversite yılarında da fakülte başkanlığı yaptığını hatırlatan Coşkun, yaklaşık 3 yıldır da teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcılığı görevini yürüttüğünü söyledi.

Şahsına güvenip nöbeti tevdi eden Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’a, Genel Başkan Yardımcılarına, Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Alp’e, MHP İl Başkanı Mete Kaya’ya, MHP Milletvekili Musa Küçük’e, Milliyetçi-ülkücü hareketin her kademesinde görev alan büyüklerine desteklerinden dolayı teşekkür eden Coşkun, “Görev süremde Serkan Alp başkanımım öncülüğünde Ülkücü Türk gençliğiyle Gümüşhane’de çok işler başardık ve başarmaya da devam edeceğiz. Halkın ve teşkilatımızın da güvenini aldık. Gece uyumayacağız, gündüz oturmayacağız. Genel merkezimizin güvenini boşa çıkarmayacağız. Gümüşhane halkına sesleniyorum: Ülkü Ocaklarının çayını içen gençler, sokakta uyuşturucu içmez, vatanına, bayrağına, milletine sahip çıkar. Bilge liderimiz Sayın Dr.Devlet Bahçeli beyin dediği gibi “Dünyaya bir daha gelsem yine Ülkü Ocaklarıyla tanışır giderdim” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER