Ülkü Ocaklarında iftar sofrası kuruldu

Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, paylaşma ve dayanışma ayı Ramazan ayı boyunca Ocak binasında iftar sofrası kuracak.

Ülkü Ocaklarında iftar sofrası kuruldu

Konuyla ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Alp, dava arkadaşlarının destekleriyle Ocak binasına kurulacak iftar sofrasına herkesi davet ederek, Ramazan ayı boyunca milletin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Alp, “Bir Ramazan-ı Şerif'i daha karşılamanın mutluluğunu Türk ve İslam alemi olarak yaşıyoruz. Hoş geldin ya şehri Ramazan, hoş geldin bereket ayı, hoş geldin Allah için infak ve paylaşma ayı, Hoş geldin Kuran’ı Kerim ayı Rahmetin ve bereketinle geldin bizleri ve Ocağımızı kuşattın. Ramazan-ı Şerif boyunca ocak binamızda iftar sofrası kurulacaktır. Kıymetli dava arkadaşlarımızın destekleri ile kuracağımız soframıza davetlisiniz. Ramazan ayı boyunca milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. İhtiyaç sahibi ailelerimize kumanya yardımı yaparken, anlaştığımız fırınlarda askıda ekmek projemiz devam edecek iftar saati ocak binamızda misafirlerimizle iftarımızı açacağız. Davetlimizsiniz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER