Ülkü Ocaklarından 23 Nisan etkinliği

Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara yönelik etkinlik düzenledi.

Ülkü Ocaklarından 23 Nisan etkinliği

Fatih Parkında düzenlenen Ülkü Ocakları’nın 23 Nisan etkinliğinde çocuklar bayrımın tadını doyasıya çıkardı. Şenlik kapsamında düzenlenen çeşitli etkinlikte coşkuyla eğlenen çocuklar ülkücü gençlerle yüz boyama, resim yapma ve bilgi yarışmaları gibi faaliyetlere katıldı. 23 Nisan dolayısıyla çocuklarını düzenlenen etkinliğe getiren ailelerde günün keyfini çıkardı.

Etkinliğe Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’in yanı sıra MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya, Merkez İlçe Başkanı Nuh Alparslan Durdu ve teşkilat üyeleri, Gümüşhane Belediyesi Başkan Yardımcıları, Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkan Sadık Coşkun, ülkücü gençler, çocuklar ve aileleri katıldı.

Etkinlik alanında kurulan stantları tek tek gezerek çocuklarla yakından ilgilenen Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer ve MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya bayrımın keyfini çocuklarla birlikte çıkardı. Programa katılan çocuklar ve aileleri ile birlikte fotoğraf çektiren Başer ile Kaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

“Programımıza yoğun ilgi vardı”

Düzenlenen etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanı Sadık Coşkun, bu tür etkinliklere ailelerin yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, “Çocuklarımızı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da yalnız bırakmak istemedik. Fatih Parkında stantlarımızı açtık. Burada çocuklara yüz boyama, balon dağıtımı, bayrak dağıtımı ve şeker çikolata gibi hediyeler verdik. Çocuklara oyunlar oynattık. Çocuklarımıza Ülkü Ocakları genel merkezimizin bizlere gönderdiği uzaktan eğitim kartlarının dağıtımını yaparak ailelerini bilgilendirdik. Ayrıca Türk büyükleri okuma serisi kitaplarını da hediye olarak verdik. Genel merkezimizin düzenlemiş olduğu bilgi akını oyun yarışmasını düzenledik. Programımızda güzel bir hava ve yoğun bir ilgi vardı” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER