Ülkü Ocaklarından Yunus Emre bebeğe doğum günü hediyesi

Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, ölümcül kas hastalığı olan SMA Tip- 1 hastası Yunus Emre Kaçan bebeğin doğum gününde kampanyasına 10 bin liralık bağışta bulunarak doğum gününü kutladı.

Ülkü Ocaklarından Yunus Emre bebeğe doğum günü hediyesi

Kampanyanın başladığı günden beri birçok faaliyete imza atan Ülkü Ocakları, Yunus Emre bebeğin doğum gününde de farkındalığını devam ettirerek kampanyaya 10 bin TL destek sağladı.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Alp, bugüne kadar olduğu gibi ilk doğum gününde de Yunus Emre bebeği unutmadıklarını belirterek, “Kampanya sonlanana, yavrumuz ilacına kavuşana kadar bu işin takipçisi olacağız ve hep birlikte başaracağız” dedi.

Kampanya başlangıcından bugüne kadar hep Yunus Emre bebeğin yanında olduklarını ve her fırsatta kampanyaya destek sağladıklarını ifade eden Alp, “Yunus Emre bebeğimiz için her gün her saat sahadayız ve bu mücadeleyi veriyoruz. Onu Dubai’ye uğurlayıp iyileşmiş bir şekilde geri döneceği günü iple çekiyoruz. Dubai biletini alana kadar Ülkü Ocakları olarak durmayacağız ve bunun en kısa zamanda gerçekleşmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
reis
reis - 1 yıl Önce

helal olsun ülkücülüğün doğasında var

SIRADAKİ HABER