Ülkücülerden birlik ve beraberlik gecesi

Gümüşhane Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen ‘Birlik ve Beraberlik Gecesi’nde Grup Göktürkler ve Ali Kınık sahne aldı.

Ülkücülerden birlik ve beraberlik gecesi

Gümüşhane Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen ‘Birlik ve Beraberlik Gecesi’nde Grup Göktürkler ve Ali Kınık sahne aldı.

Kampüs Cafe’de düzenlenen Birlik ve Beraberlik Gecesi konserine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Merkez Yürütme Kurulu üyesi Musa Küçük, Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanı Salih Taşcı, parti ve ülkü ocakları yönetimi ile çok sayıda ülkücü katıldı. 

“LİDERİMİZİN EMRİNDEYİZ”

Açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanı Salih Taşcı, “Bilge lider Devlet Bahçeli’nin emrinde, her zaman başı dik duruşundan taviz vermeyen nesiller olma gayreti içerisindeyiz. Ülkücü Türk gençliği olarak aklı ve vicdanı hür bir şekilde bilge liderin baktığı noktaya bakmaktayız.  Bizler, liderimizin emrinde onun bizlere yüklediği görev ve amaç üzerine hareket etmekteyiz.  Bu vesile ile bizleri bu gecemizde yalnız bırakmayan buraya gelerek bizi şereflendiren herkese teşekkür ederim” dedi. 

“ÜLKÜ OCAKLARI DİMDİK DURDU”

MHP Merkez Yürütme Kurulu üyesi Musa Küçük ise yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerinin sonunda Türk milliyetçiliği ve özellikle lider Devlet Bahçeli üzerinde küresel bir tezgah kurulduğunu ifade ederek, “Bu tezgâh anlamsız şekilde piyasaya sürüldü ve sonuç alınmaya çalışıldı. Bu harekâtın bir mensubu olarak 52 ilde bu tezgâhın karşısında durmak için kendi gücümüzle bir şeyler yapmaya çalıştık. Her ilde; Kılıç gibi keskin Ülkü Ocakları, Elif gibi dik duran bir Ülkü Ocakları’na şahitlik ettik. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

“ÜLKÜ OCAKLARI İLİM YUVASIDIR”

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ise Gümüşhane’nin ülkücü harekat adına büyük hizmetler ortaya koyduğunu ve büyük bedeller ödediğini söyledi. Ali Metin Tokdemir’i minnet ve rahmetle yad eden Kılavuz, Tokdemir’in Gümüşhane’nin yiğit bir evladı olduğunu ifade etti.

Kılavuz, konuşmasında Ülkü Ocakları ile ilgili, “Ülkü Ocakları bir ilim ve irfan yuvasıdır. Ülkü Ocakları’nda şimdiye kadar sayısızca kardeşimiz Türklük bilinciyle, Türklük şuuruyla ve İslam ahlakıyla yetişmiştir. Ülkü Ocakları bir okuldur. Gençliğimizin çok yönlü yetişmesi adına gecesini gündüzüne katarak,  kararlı bir hizmeti ortaya koyan Ülkü Ocakları’nın yarım asra yakın geçmişi vardır. Ülkü Ocakları’ndan yetişen sayısızca kardeşimiz, Türk dünyasına ve İslam coğrafyasına hizmetlerini devam ettirmektedir” bilgilerini paylaştı.

Konuşmaların ardından sahne alan Grup Göktürkler ve ardından Ali Kınık, ülkücülere unutulmaz bir gece yaşattı. Ülkücülerle birlikte unutulmaz şarkılarını söyleyen Ali Kınık geceye damgasını vurdu. Yaklaşık dört bin kişinin katıldığı konserin sonunda sanatçılara çeşitli hediyeler takdim edilirken, gecenin sponsoru Çimen Öğrenci Yurtları adına Celalettin Çimen’e plaket takdim edildi.  

Haber: Rüveyda Usta

Haberin Kaynağı: Olay Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2017, 23:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER