Üstün istifa etti

AK Parti 24.dönem Gümüşhane Milletvekili ve İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Üstün, görevinden istifa etti.

Üstün istifa etti
AK Parti 24.dönem Gümüşhane Milletvekili ve İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Üstün, görevinden istifa etti.

Geçtiğimiz Nisan ayında İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanlığına atanan Üstün, Özel İdareler ve Belediye Başkanlıklarına kredi ve hibe imkanları nedeniyle yerel yönetimler için oldukça önemli olan bir görevi icra etti.

Son kabine değişikliğiyle Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki’nin talebi ile istifa eden Üstün, konunun Başbakan Binali Yıldırım’ın bilgisi dahilinde olduğunu söyledi.

Bulunduğu her makamda Gümüşhane’ye, Türkiye’ye hizmet etmek için yoğun mesai harcadığını kaydeden Üstün, “Gümüşhane Belediyemiz olsun diğer belediyeler olsun kredi taleplerini yerine getirdik. Gümüşhane için yaklaşık 3 milyonluk hibe aktarmak nasip oldu” dedi.

Şu an için kendi işleri ile ilgilendiğini belirten Üstün, “Bulunduğumuz yerde söz verdiğimiz her şeyi yerine getirmeye çalıştık. Bazen ön plana çıkmak sıkıntı yaratır. Herhangi bir rahatsızlığımız yoktur.  Yeni gelen arkadaşlarımıza ve bakanımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Gümüşhane’nin verdiği destekten dolayı memnuniyet duyduğunu söyleyen Üstün, istifasını 1 Ekim Cumartesi günü sosyal paylaşım sitesi üzerinden “İlbank Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden bu gün itibari ayrılmış bulunmaktayım. Bana güvenip milletimize hizmet etme fırsatı veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde duyurmuştu.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2016, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER