Üstün, Karaman'la Görüştü

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Devlet Demiryolları Genel Müdürü Sülayman Karaman'ı makamında ziyaret etti.

Üstün, Karaman'la Görüştü
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Devlet Demiryolları Genel Müdürü Sülayman Karaman'ı makamında ziyaret etti.

Gümüşhane’ye yapılacak yatırımların son durumu ile ilgili Devlet Demiryollarındaki projelerin durumu ve gelinen aşamaların neler olduğunun takibi amacıyla Genel Müdür Süleyman Karaman'ı ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Üstün, “TCDD Genel Müdürlüğünde ilimizi ilgilendiren projelerin durumu hakkında Sayın Genel Müdürümüzle görüştük. Yapılacak yatırımların projelendirilmesi sürecinde herhangi bir sorun yok. İlimize yapılan ve yapılacak olan projeler için her zaman bizlere destek olan başta Sayın Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Ulaştırma ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, Bakanlığa bağlı genel müdürlüklerimize ve Devlet Demiryolları Genel Müdürümüze şahsım ve hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2013, 22:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
ESKİ TOPRAK
ESKİ TOPRAK - 11 yıl Önce

demirel marka klasiksi̇yasi retorik.haber başliğini okuyunca başlayan heyecan,i̇çeri̇ği̇ okuynca,hayal kirikliğina dönüşüyor."yapilacak yatirimlarin projelendirmesi"müjdesi̇(!) dişinda(teşekkürnameyi̇ saymiyorum)sevi̇ndirici hiç bir şey yok.özellikle erzitrncan-gümüşhane-trebolu-trabzon hizli trenin esamesinin okunmayişi düşündürücü ve üzüntü verici olmuştur.

SIRADAKİ HABER