Üstün'den Dolu Dolu Kurban Bayramı Programı

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Kurban Bayramı'nı bu yıl da hemşehrileriyle birlikte geçirdi.

Üstün'den Dolu Dolu Kurban Bayramı Programı
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Kurban Bayramı'nı bu yıl da  hemşehrileriyle birlikte geçirdi.

Üstün, resmi ve teşkilat bayramlaşma programlarının ardından il, ilçe ve bazı beldelerde vatandaşlarla bayramlaşmak üzere yola koyuldu. Bayram boyunca binlerce hemşehrisiyle bayramlaşan Milletvekili Üstün, yaşlı ve hastaları evlerinde ve hastanelerde ziyaret etti, taziye evlerini  gezerek hemşehrilerinin acılarını paylaştı ve bayramda elim kazalar sonucu hayatını kaybedenlerin cenaze namazlarına katılarak, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Milletvekili Üstün, ayrıca bayram boyunca, muhtaç aileleri ve ihtiyaç sahiplerini de ziyaret ederek onların bayram sevinçlerine ortak oldu.

Kelkit Babakonağında köy konağı temel atma programına katılan Milletvekili Üstün, 4 günlük bayram programını Ankara'daki Gümüşhane dernekleri ve Kırşehir'deki Gümüşhaneliler derneğini ziyaretle tamamladı.

Milletvekili Üstün, yaptığı açıklamada, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının birebir yaşanarak daha anlam kazandığını, dini inancın gereğinin yerine getirilip, tüm ihtiyaç sahiplerinin düşünülmesine ve yardım edilmesine sebep olduğunu dile getirerek, tüm İslam alemine hayırlı Bayramlar dileklerinde bulundu.
Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2013, 23:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER