Vadi Cafe-Bilardo-İnternet Açıldı

Gümüşhane’de içerisinde internet cafe, bilardo salonu ve playstation salonu bulunan işyeri törenle hizmete açıldı.

Vadi Cafe-Bilardo-İnternet Açıldı
Gümüşhane’de içerisinde internet cafe, bilardo salonu ve playstation salonu bulunan işyeri törenle hizmete açıldı.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde Fatih ve Enes Ayvaz tarafından açılan işyerinin açılış törenine Vali Dr. Yusuf Mayda, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ali İsmail Daltaban ve davetliler katıldı.

Vali Mayda, burada yaptığı konuşmada, yeni bir işletmenin devreye girmesinin ekonominin iyiye gittiğine işaret ettiğini belirtti.

İnternetin doğru kullanılması gerektiğini ifade eden Vali Mayda, “İlimizde güzel bir tesisin daha açılışını gerçekleştirdik. Yeni bir işletmenin devreye girmesi ekonominin iyiye gittiğine işaret etmektedir. Yeni istihdam imkanı olacak, maliyemiz yeni vergi imkanına kavuşacak, gençlerimizde çalışacaklar. İnternet artık hayatımızın bir parçası oldu. İnternet değişik yönlerle kullanılabiliyor. Bizim hedefimiz iyi yönde kullanılmasıdır. Özellikle Gümüşhane’nin kültürüne, sosyal yapısına uygun bir çalışma tarzı bekliyoruz” dedi.

İşletmede bir kitaplığında bulunması gerektiğini kaydeden Mayda, “Bu işletmemizde bir kitaplık bölümünün de açılmasını istiyoruz. Gençlerimiz geldiklerinde beklediklerin zaman kitap okusunlar. O bölümün burada açılmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Belediye Başkanı seçildikten sonra ilk açılışına katılan Ercan Çimen ise, “Bu benim göreve seçildikten sonra gerçekleştirdiğim ilk açılışım. Bol kazançlar diliyorum” dedi.

Açılış töreninin ardından Vali Mayda ve beraberindekiler, salonu gezerek, bilgi aldı. 
Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2014, 20:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER