Vali Mayda'dan Yeni Yıl Ziyaretleri

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, 2013 yılının son ve 2014 yılının ilk saatlerinde şehrin bürokratları ile çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, 2013 yılının son ve 2014 yılının ilk saatlerinde şehrin bürokratları ile çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak kendisini takip eden gazetecilerin yeni yılını kutlayan ve beraberinde İl Emniyet Müdürü Ahmet Can ile 112 Acil Servis Komuta Merkezini ziyaret eden Vali Dr. Yusuf Mayda, burada İl Sağlık Müdürü Dr. Emre Boşnak ve yetkililerden bilgi aldı. 2013 yılının son gününde 527 çağrı alıp 38 vakaya müdahale eden 112 çalışanlarının yeni yılını kutlayan Vali Mayda, daha sonra Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Erkek Öğrenci yurdunda öğrencilerle bir araya geldi.

Yurt Kur yetkililerinden son durum hakkında bilgi alan Vali Dr. Yusuf Mayda daha sonra öğrencilerin sorunlarını dinledi. Gümüşhane’nin insan yönünden seçkin bir il olduğunu ifade eden Vali Mayda, küçük olması nedeniyle imkanları fazla olmayan bir il olmasına karşın Gümüşhane’nin özellikle insanlarının devlete ve millete bağlı insanlar olduğunu vurguladı.

Sosyal imkanlarının çok fazla olmamasına rağmen her geçen yıl yeni tesisler yapıldığının altını çizen Vali Mayda, 750 kişilik yeni yurdun da ikinci dönem hizmete gireceğini belirterek, “Öğrenciler bizim geleceğimizdir. Onlar için her türlü çalışmayı yürütüyoruz.” dedi.

Belediye Başkanlığı İtfaiye Müdürlüğü ve Köprübaşı Polis Karakolunu da ziyaret eden Vali Mayda, burada Garnizon Komutanı Albay Serhat Önder, İl Emniyet Müdürü Ahmet Can ile polis müdürleriyle birlikte 2014 yılının ilk dakikalarını geçirdi.

Polis telsizinden emniyet teşkilatı mensuplarının yeni yılını kutlayan Vali Mayda, daha sonra Gümüşhane Devlet Hastanesini ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Dr. Emre Boşnak, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Aziz Ahmet Surel ve hastane yöneticileri tarafından karşılanan Vali Mayda, acil servis çalışanları ve hastalarını ziyaret edip yeni yıllarını kutladıktan sonra yeni doğan servisini ziyaret ederek gün içerisinde doğan 3 bebeğe altın hediye etti.

Vali Mayda, ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada, 2014 yılının başarılı geçmesi ve hedeflerin gerçekleştirilmesi için büyük bir gayretin içinde olacaklarını kaydederek, “Bizler 2014 yılının başarılı geçmesi ve koyduğumuz hedeflerin gerçekleştirilmesi, aramızdaki birlik, beraberlik ve kardeşliğin korunması, barış, huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi için hep birlikte büyük bir gayretin içindeyiz. Kentimizin ve ülkemizin önüne yeni ufuklar açmak konusundaki kararlılığımızı sürdürüyoruz. Yeni yılda huzura ve başarıya olan inancımızı tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için çok çalışacağız. Tüm Gümüşhaneli hemşehrilerimin ilimizin ve ülkemizin geleceği adına üzerlerine düşen fedakarlıkları yapacaklarına olan inancım tamdır. 2014 yılının ilimize, ülkemize ve Gümüşhaneli hemşehrilerimize iyilikler, güzellikler getirmesini temenni eder, ilimizde görev yapan sivil, asker, tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, basın mensuplarının ve saygıdeğer Gümüşhanelilerin yeni yılını kutlar, sağlık ve mutluluk diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2014, 01:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER