Vali Memiş, ilçe ziyaretlerini Kürtün ve Torul’la tamamladı

Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile Erzurum Valisi olarak atanan Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Torul ve Kürtün ilçelerine veda ziyareti gerçekleştirdi.

Vali Memiş, ilçe ziyaretlerini Kürtün ve Torul’la tamamladı

Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile Erzurum Valisi olarak atanan Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Torul ve Kürtün ilçelerine veda ziyareti gerçekleştirdi.

İlk olarak Kürtün ilçesinde Kaymakamlığı ziyaret ederek Kaymakam Ekrem Çeçen’le vedalaştıktan sonra Kürtün Belediyesini ziyaret eden Vali Memiş, Başkan Ahmet Kanat’la vedalaştı.

Burada yaptığı konuşmada “Kürtün’e geldiğinde memleketime gelmiş gibi hissediyorum” ifadelerini kullanan Vali Memiş, “Olağanüstü güzellikte yerler. Coğrafya olarak cennet adeta. Birlikte güzel hizmetler yaptığımıza inanıyorum. Yukarı Kürtün grup yolunun tamamını bitirdik. İnşallah bu coğrafyada turizmden para kazanılan bir yer olarak geleceğini çok aydınlık görüyorum. Hepiniz hakkınız helal edin, Belediye başkanımız kaymakam arkadaşımız hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Torul İlçesine gelerek Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Memiş’e Kaymakamlık ziyaretinde Kaymakam Vekili Hasan Hüseyin Alpaslan tarafından kemençe hediye edildi.

Torul Belediye Başkanlığını ziyaret ederek başkan Nidai Köroğlu ile vedalaşan Vali Memiş, burada konuşmasında Başkan Nidai Köroğlu’na teşekkür ederek “Kendisi bürokrasiden gelme özelliği ile güzel hizmetlere imza attı. Tek başına Torul kalesi bile çok büyük bir ivme kazandırdı. Bu konuya öncülük etti. Sağ olsun milletvekilimiz Sayın Cihan Pektaş Bey de orman bakanlığından destek oldu ve yolunu da biz tamamladık ortaya çok güzel bir iş çıktı. Eksiklerde tamamlanıyor yavaş yavaş. Ziyaretçi sayısı olarak 180 bini geçtik. Her gören bir daha görmek istiyor çok doğru bir iş oldu. Bunun ilçenin ekonomisine de katkısı oldu daha da olacak. Köylerimizin altyapı sorunlarını da tamamlamaya çalışıyoruz. Hepiniz hakkınızı helal edin. Erzurum’da bir eviniz var öyle görebilirsiniz. Ben buraları memleketim olarak görüyorum. Çünkü benim atalarım dedelerim Harşit Havzasından göç etmişler Giresun Piraziz’e. Hepinize çok teşekkür ediyorum belediye başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum çünkü çok dikkatli ve özenli davrandı haramdan hep uzak durdu. Kamu kaynağını çok iyi değerlendirdi. Yeni atanan kaymakam arkadaşımıza da hayırlı olsun diyorum” diyerek ilçeden ayrıldı.

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER