Vali Memiş Şiran’da incelemelerde bulundu

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, beraberindeki heyetle birlikte Şiran ilçesinde vatandaşların ahırlarını gezdi, fabrikaları ziyaret etti, İl Genel Meclisi üyesi Hüsamettin Şahin’in abisinin cenazesine katıldı.

Vali Memiş Şiran’da incelemelerde bulundu

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, beraberindeki heyetle birlikte Şiran ilçesinde vatandaşların ahırlarını gezdi, fabrikaları ziyaret etti, İl Genel Meclisi üyesi Hüsamettin Şahin’in amcasının  cenazesine katıldı.

Vali Memiş, Şiran Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Edip Birşen’le birlikte Şiran’da devlet-millet işbirliğiyle toplu açılışları gerçekleştirilen kütüphane ve atölyeler için düzenlenen törenin ardından hayvancılık ihtisas organize sanayi bölgesi yapımı planlanan alanında incelemelerde bulundu.

Daha sonra Şehit Hakan Mahallesinde Bakanlık destekleriyle açılan Sezer Polat’a ait ahırda incelemelerde bulunarak ahırdaki büyükbaş ve küçükbaş hayvanları seven Vali Memiş, burada tesis sahibiyle bir süre görüştü.

Ziyaretin ardından Şiran İl Genel Meclisi üyesi Hüsamettin Şahin’in vefat eden amcasının  cenaze namazına katılan Vali Memiş ilçede faaliyet gösteren ve bölgenin en kaliteli parke ve bordür taşlarını üreten Eksen Beton-Parke tesislerinde incelemelerde bulundu.

Daha sonra Tunapor Strafor Fabrikasını ziyaret eden Vali Memiş, fabrika yetkililerden hem işlerin durumu ve de teknik bilgiler aldı.

Şiran’daki son durağı olan fabrikada gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Vali Memiş, her iki tesiste yaklaşık 100 kişinin istihdam sağlandığını belirterek, “Tebrik  ediyoruz. Şiran her geçen gün yerel yönetimin önderliğinde, uyumlu bir ekiple emin adımlarla geleceğe ilerliyor. Bu hizmetler inşallah çok daha iyi noktalara gelir. Şiranla, Kelkitle, Torulla, Kürtünle, Köseyle gurur duyuyorum. Her geçen gün gelişen bir Gümüşhane var. Allah huzurumuzu, birlik beraberliğimizi bozmasın. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2018, 21:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER