Vali Taşbilek Kelkit ilçesindeki 12 köyü ziyaret etti

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, vatandaşlarla bir araya gelmek, sıkıntıları yerinde tespit edip çözüm üretebilmek ve çalışmaların takibini yapmak maksadıyla 2 ay önce başladığı köy ziyaretleri çerçevesinde Kelkit ilçesinde 12 köyü ziyaret etti. 

Vali Taşbilek Kelkit ilçesindeki 12 köyü ziyaret etti

Kamu kurumları tarafından köylerde yürütülen çalışmaları incelemek ve vatandaşlarla bir araya gelmek için 2 aydır devam eden program kapsamında bugüne kadar 80 köyü ziyaret eden Vali Taşbilek’in son durağı Kelkit ilçesi oldu.

Kelkit ilçesine bağlı Dayısı, Bulak, Aziz, Elmelik, Çakırlar, Kılıçcı, Sökmen, Sadak, Yukarı Özlüce, Aşağı Özlüce, Tütenli ve Yenice köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Vali Taşbilek’in ziyaret ettiği köy sayısı bugün 92’ye yükseldi.

Beraberinde Kelkit Kaymakamı Aziz Onur Aydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, İl Genel Meclisi üyeleri ve diğer yetkililerle ziyaret ettiği köylerde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Taşbilek, köylerde yaşayan çocuklara oyuncak hediye etmeyi ihmal etmedi.

Her ziyarette olduğu gibi Kelkit ilçesinde de muhtarlardan köylerindeki hasta, yetim, yaşlı, muhtaç, devletin bir şekilde ulaşamadığı kişilerin kendilerine iletilmesini isteyen Vali Taşbilek, vatandaşların sıkıntılarını dinleyip sohbet ettikten sonra “Kapımız, gönlümüz sizlere her zaman açık” dedi.

Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada ev sahipliği yapan muhtar ve vatandaşlara teşekkür eden Vali Taşbilek, “Bugün de güzel Kelkitimizdeyiz. Köy ziyaretleri kapsamında ilçemizdeki 12 köyümüzü ziyaret ettik. Bizlere ev sahipliği yapan değerli muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz. Köylerimizin sorunlarını, sıkıntılarını yerinde görüp çözüm üretebilmek adına köy ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda bugün de Kelkit ilçemizdeydik. Aslolan milletimizin varlığı ve milletimize hizmettir. Devletimiz bunun için vardır. Devletimiz milletimize hizmet noktasında imkanları dahilinde elinden gelen herşeyi yapıyor. Yine devletimiz vatandaşlarımızı mutlu etmek ve sıkıntılarını giderme noktasında bütün kurum ve kuruluşlarıyla milletimizin hizmetinde” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER