Vali Taşbilek, trafik denetimine katıldı

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, bayram dönüşü trafik denetimine katıldı.

Vali Taşbilek, trafik denetimine katıldı

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, İkisu Uygulama Noktasında bayram dönüşü trafik denetimine katıldı. Vatandaşlarımızdan trafikte daha dikkatli olmalarını, kurallara uymalarını ve emniyet kemerlerini mutlaka takmalarını istedi.

Trafik denetiminde konuşan Gümüşhane Valisi Taşbilek, “Bütün trafik, emniyet ve jandarma birimlerimiz vatandaşlarımızın can ve mal emniyetini temin noktasında o amaçla büyük bir gayret ve fedakarlık göstererek bayram döneminde, şimdi ve yarın da aynı şekilde ekiplerimiz çalışmalarını devam ettirecekler. Burada amacımız değerli vatandaşlarımızın can ve mal emniyetini tesis edebilmek” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
yusuf sadık
yusuf sadık - 2 yıl Önce

Uyarlığın iki temel ayağı vardır. Ulaşım ve Enerji. Ülke genelinde ulaşım ve iletişim dünya standlarını aşn bir koumda ilerlemesine devam ediyor. Enerjide hala dışa bağımlıyız. Yenilenebilişr enerji ancak rüzgar vegüneşten elde ediliyor. Güneş enerjisinden yararlanmak için başvuruda bulunan yurttaşlkara gereken yardımlar yapılmalıdır. en azından proje masrafları ve ekipman temininde kolaylıklar sağlanmalıdır. elektrikten yapılan tasarrufla diğer akartyakıttakı harcamalar minimize edilir Raçlar elektr,ikli olur su dan yakıt üretilebirir vesair. Haber çok yerinde ve okunmalı.

SIRADAKİ HABER