Vali Taşbilek’ten 6 köye ziyaret

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, yapılan çalışmaları yerinde görmek ve vatandaşlarla bir araya gelmek için başlattığı köy ziyaretleri kapsamında ilk olarak 6 köye ziyarette bulundu.

Vali Taşbilek’ten 6 köye ziyaret

Merkeze bağlı Çamlıköy, Alemdar, Gözeler, Yaydemir, Dörtkonak ve Aksu köylerini ziyaret eden Vali Taşbilek, buralarda vatandaşlarla bir araya gelerek onların taleplerini dinledi ve igililere gerekli talimatlarını verdi.

Vali Taşbilek’e İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Demirkıran, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu ve İl Genel Meclisi üyeleri eşlik etti. 

Köylerde devam eden ve tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen Vali Taşbilek, köy ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek, Gümüşhane Valiliği olarak üzerlerine düşen bütün hususları yerine getireceklerini söyledi.

Köy ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Vali Taşbilek, “Köylerimizi, değerli vatandaşlarımızı ziyaret etmek hem de yaptığımız çalışmaları yerinde görmek ve vatandaşlarımızla hasbihal etmek amacıyla köylerimizi ziyaret ediyoruz. Bugün de bu kapsamda köylerimizi ziyaret ettik ve bu ziyaretlerimiz de devam edecek. Bizim için mühim olan vatandaşlarımızın mutluluğu, huzuru ve refahı. Eksikleri ve ihtiyaçları varsa bize düşen hususları yerine getireceğiz" dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2022, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER