Vali Yavuz İl Genel Meclisini Ziyaret Etti

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar ve meclis üyelerine nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Vali Yavuz İl Genel Meclisini Ziyaret Etti
Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar ve meclis üyelerine nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

İl Genel Meclisi’nin devam eden Kasım ayı toplantılarının bugünkü oturumu öncesinde beraberinde Cumhuriyet Başsavcısı Said Serhan Hançerkıran ve Ağır Ceza Reisi Asabil Yırtıcı ile ziyaret eden Vali Yavuz, Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Türkiye’ye örnek olan bir yapıya sahip olduğunu söyledi.

Meclis Başkanı Bayraktar ve Meclis üyeleriyle bir süre sohbet eden Vali Yavuz, Gümüşhane İl Genel Meclisinde alınan kararların çok yüksek bir oranda oy birliği ile alındığına dikkati çekerek, bunun Türkiye’de örneğinin çok az olduğunu söyledi ve meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar ise Vali Yavuz ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, şehrin menfaatleri doğrultusunda aldıkları kararlarla yürütme kurumu olan İl Özel İdaresi çalışmalarına yön verdiklerini belirterek, bu çalışmalarda kendilerine sürekli destek olan Vali Yavuz’a teşekkür etti.

Ziyaretin ardından gündem maddelerinin görüşüldüğü İl Genel Meclisinin bugünkü toplantısında 13 köyün köy yerleşik alan ve civarı tespiti teklifi görüşüldü.

Maddenin görüşüldüğü sırada söz alan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, il genelinde 322 köy bulunduğunu ve bu köylerden 243’ünün bugüne kadar yerleşik alan tespitinin yapıldığını belirterek, kadastro çalışmalarının tamamlanmasının ardından eksik olan köylerin hepsinin en kısa sürede yapılacağını söyledi.

Gündem maddesi mevcudun oy birliğiyle kabul edildi.
Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2014, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER