Vali Yavuz Kelkit’e çıkarma yaptı

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Kelkit ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu ve ziyaretler gerçekleştirdi.

Vali Yavuz Kelkit’e çıkarma yaptı
Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Kelkit ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu ve ziyaretler gerçekleştirdi.

Beraberinde İl Genel Meclisi Şerif Bayraktar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Edip Birşen’le birlikte Kelkit ilçesine giden Vali Yavuz, Kaymakam Naif Yavuz, Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.

İlk olarak Kelkit Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek okul müdürü Tuncay Künt’ten bilgi alan Vali Yavuz, okulda incelemelerde bulunduktan sonra buradan ayrıldı.

Daha sonra ilçe merkezine yapılması planlanan ve kent merkezindeki yoğunluğu rahatlatacak olan Çiftlik İlkokulu arazisinde incelemelerde bulunan Vali Yavuz, ardından Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne geçti. Kapıda çiçeklerle karşılanan Vali Yavuz, yemekhanede öğrencilerle bir süre görüşüp, burayı denetledikten sonra okulun hemen yanında bulunan eski lojman binalarının yıkılarak yerine yapılacak olan yurt alanını inceledi.

İnceleme sırasında karşılaştığı Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisini kırmayan Vali Yavuz, öğrenciyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vali Yavuz, daha sonra beraberindeki heyetle Kelkit Belediye Başkanlığı tarafından yeni yaptırılan İtfaiye ve İşletme Müdürlüğü tesislerini gezdi.

Kendisine Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz, Köse Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Şiran Kaymakamı Murat Özdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Gümüşhane Üniversitesi Genel Sekreteri Mustafa Baytar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Edip Birşen’in de eşlik ettiği incelemede, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz’dan bilgi alan Vali Yavuz daha sonra İşletme Müdürlüğü binasındaki makamında kendisiyle bir süre sohbet etti.

Kelkit ilçe merkezinde faaliyetlerine başlayan Doğan Pestil Köme tesislerini inceledikten sonra Kelkit Hükümet Konağına giderek Kaymakamlık makamında bir süre toplantı yapan Vali Yavuz, daha sonra binada bulunan toplantı salonunda Çiğ Sütün Uygun Koşullarda Toplanması Projesi tanıtım toplantısına da başkanlık yaptı.

Vali Yavuz, akşama kadar süren Kelkit programı kapsamında son olarak ilçede yayın yapan Gümüşhane Ekspress gazetesini ziyaret etti. Beraberindeki heyetle gazetenin imtiyaz sahibi Nihat Zeyrek ile bir süre görüşen Vali Yavuz, gazete çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra ilçeden ayrıldı.
Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2016, 23:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER