Vali Yavuz Memur-Sen’i ziyaret etti

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Memur-Sen Gümüşhane temsilciliğini ziyaret etti.

Vali Yavuz Memur-Sen’i ziyaret etti
Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Memur-Sen Gümüşhane temsilciliğini ziyaret etti.

Ziyarette Memur Sen Başkanı Veli Ağaç, Memur-Sen’e bağlı sendikaların şube başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Vali Yavuz, daha önceki görevleri sırasında memur sendikaları ile çalışmalar yaptığını belirterek sendikaların gerekliliğini vurguladı. Vali Yavuz, “Sendikalar sadece üyelerinin ve kamu çalışanlarının mali ve özlük haklarının iyileştirilmesi yanında, üyelerinin alanlarında daha donanımlı olmalarına yardımcı olmalıdır. Sendikalar ve üyeleri ülke meselelerine vakıf olmalı ve bu meselelerle ilgili çalışmalar yapmalıdır. Toplumun problemlerinin çözümünde sorumluluk üstlenmelidir. Sivil yapılar toplumların normalleşmesinde önemli bir unsurdur. Toplumumuzun kaybolmaya başlayan değerlerinin tekrar kazanılmasında önemli görevler üstlenmelidir. Üyesinden başlayarak tüm topluma yararlı faaliyetler içinde olmalıdır.  Memur-Sen ülke genelinde toplumsal sorunların giderilmesinde gerektiği zamanlarda toplumumuzun normalleşmesi ve kaybolan değerlerimizin tekrar kazanılması alanlarında sahip olduğu misyonu gereği çok önemli faaliyetler yapmıştır. Gerek ülke genelinde gerekse yerelde yaptığınız bu güzel çalışmalar için teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür eden Memur-Sen İl Başkanı Veli Ağaç ise Memur-Sen’in yapısı ve üye sayıları hakkında bilgi vererek, ülke genelinde ve Gümüşhane yerelinde yaptıkları faaliyetler hakkında açıklamalar yaptı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret ilin sorunları ve çözüm önerilerini dile getirilmesinin ardından son buldu.
Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2015, 21:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER