Vali Yavuz’un veda ziyaretleri devam ediyor

Son Valiler Kararnamesi ile Trabzon Valiliği görevine atanan Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, il genelindeki veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Yavuz’un veda ziyaretleri devam ediyor
Son Valiler Kararnamesi ile Trabzon Valiliği görevine atanan Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, il genelindeki veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda gün boyu Kelkit ve Şiran ilçesinde ziyaretler gerçekleştiren Vali Yavuz, iftar yemeğinde de Valilik personeliyle bir araya geldi.

Ziyaretlerine Şiran ilçesinden başlayan Vali yavuz, Şiran Kaymakamlığı, Şiran Adliyesi,  İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Şiran Belediyesi’ni ziyaret ettikten sonra Kelkit ilçesinde de Kelkit Kaymakamlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kelkit Adliyesi ve Kelkit Belediyesi’ni ziyaret etti.

İlçe ziyaretlerinde Vali Yavuz’a Vali Yardımcısı İsmail Özkan eşlik etti.

VALİLİK PERSONELİYLE VEDALAŞTI

Akşam saatlerinde de düzenlenen iftar programında Valilik personeliyle bir araya gelen Vali Yavuz, yakın çalışma arkadaşlarıyla vedalaştı.

İftar programına Vali Yardımcıları İsmail Özkan ve Şenol Turan, DSİ İl Müdürü Ümit Yayla, Valilik birim müdürleri ve personeli katıldı.

Programda yaptığı konuşmada, Valilik personeli ile vedalaşarak helalleşen Vali Yavuz, iki yıllık görev süresi içerisinde Gümüşhane Valiliği’nde kişiye endeksli olmayan kurumsallaşmış bir mekanizma oluşturmak için çaba gösterdiğini ve bunu da başardığına inandığını belirterek, “Gümüşhane Valiliği şuanda, oluşan ekip ruhuyla birlikte, bir takım eksikler olsa da hemen hemen her alanda örnek gösterilecek muazzam bir hale geldi” dedi.

Programın sonunda Valilik personeli adına Vali Yardımcısı İsmail Özkan tarafından Vali Yavuz’a cam işleme vazo hediye edildi.
Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2016, 00:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER