Ve Yıldız Bakır’dan açıklama geldi

Gümüşhane’nin Merkeze bağlı Karamustafa köyünde faaliyet gösteren Yıldız Bakır Madencilik Sanayi A.Ş. genel müdürlüğü firma yönetim kurulunun yaptığı toplantıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Ve Yıldız Bakır’dan açıklama geldi

Gümüşhane’nin Merkeze bağlı Karamustafa köyünde faaliyet gösteren Yıldız Bakır Madencilik Sanayi A.Ş. genel müdürlüğü firma yönetim kurulunun yaptığı toplantıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Yıldız Bakır Madencilik Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Muktedirbillah Sakin imzasıyla yayımlanan açıklamada AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül, Cihan Pektaş, AK Parti İl Başkanı Av.Celalettin Köse, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay'ın 9 Ekim tarihinde Yıldızlar SSS Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığını ziyaret ederek Gümüşhane Yıldız Bakır Madencilik A.Ş. işletmesinde çalışan işçilerle ilgili sorunları görüştükleri kaydedildi.

Açıklamada her iki tarafın da sorunların sulh yoluyla giderilmesi konusunda mutabakata vardığı kaydedilen açıklamada, bu mutabakat sonucu Yıldızlar SSS Holding A.Ş. Yönetim Kurulu'nun 9.10.2019 tarih ve 190 sayılı kararlarında aşağıda belirtilen hususlara karar verildiği belirtildi:

-İş akdi fesih edilen işçilerin tamamı yasal haklarıyla birlikte gen alınacak, 
-Çıkarılacak olan işçilerin kıdem ve ihbar tazminatları ödenecek
-15 gün içerisinde işçilerin ücret ödemeleri gerçekleştirilecek
-Yıldız Bakır A Ş Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulacak iş planı ivedi bir şekilde devreye alınacaktır 

Açıklamada bu kararlar doğrultusunda Yıldız Bakır Madencilik Sanayi A.Ş. Genel Müdürlüğünce iş akış programı dahilinde ilgililer işe çağrılarak işbaşı yaptırılacağı belirtildi.
 

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
vural demir
vural demir - 5 yıl Önce

şehrimizin ve gurbetçilerimizin tek sevdası ortak paydamız aşkımız armamız olan gümüşhane spora ilgisizlik bizleri çok üzüyor buişler gönül işidir lakin şu güzel memleketin ekmeğini suyunu içipte sırt çevirenlerede yazıklar olsun ölümdevar hepimiz için eyerki omemlekette doğup orada iş yapıpda biryerlere bir servete kavuşmuşsan sende ilgisizsen sanada yazıklar olsun bizler zaten hayata bir sıfır malup olarak gurbette rakiplerimizle mücadeleye başladık yasizler orada iyi kötü güzel yada daha güzel işler yaptınız paralar kazandınız hayırlı mubarek olsun lakin namkör olmayın bencil olmayın paylaşın ölümdevar bir gümüşhane sporumuz var yazık hani kapıda yaşlanmış işe yaramıyan hayvanları sokağa terkederlerya sizde öylesiniz unutmayın düğünde herkes oynamak ister lakin cenazede herkes ağlamaz acısı olan ağlar

SIRADAKİ HABER