Voleybol Yarı Final Grup Müsabakaları Sona Erdi

Gümüşhane’de okullar arası kız-erkek voleybol yarı final grup müsabakaları 12 il ve 16 takımın katılımıyla Gümüşhane’de gerçekleşti.

Voleybol Yarı Final Grup Müsabakaları Sona Erdi
Gümüşhane’de okullar arası kız-erkek voleybol yarı final grup müsabakaları 12 il ve 16 takımın katılımıyla Gümüşhane’de gerçekleşti.

Genç Erkeklerde İstanbul, Bayburt, Giresun, Ankara, Tokat, Samsun, Kayseri ve Bursa takımlarının, Genç Kızlarda ise Ankara, Giresun, İstanbul, Samsun, Rize, Elazığ, Ordu ve Adana illerinin takımlarının katıldığı müsabakalarda Genç Kızlarda, Ankara ve Elazığ takımları, Genç Erkeklerde ise Ankara ve İstanbul takımları final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

“TURİZM AÇISINDAN TANITMIŞ OLUYORUZ”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, erkek müsabakalarının Aydın Doğan Spor Salonu, kız müsabakalarının da Gümüşhane Üniversitesi spor salonunda oynandığı hatırlatarak, Nisan ayı içerisinde 3. spor faaliyetine ev sahipliği yaptıklarını söyledi.

Gümüşhane’de artık sadece grup müsabakalarını değil yarı final grup müsabakalarını da taşımaya başladıklarını belirten Aslan, “12 ilin ve 16 takımın katılımıyla voleybol müsabakalarını Aydın Doğan Spor salonumuzda ağırladık. Bu tür etkinlikleri ilimize taşıdığımız için Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü olarak bunun gururunu yaşıyoruz. Fakat bu tarz etkinliklerin diğer bir getirisi de hem katma değer hem de Gümüşhane’mizi turizm açısından tanıtmış oluyoruz. Ayrıca bu grup müsabakalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Voleybol İl Temsilcisi Kemal Emiroğlu da 16 takımın Gümüşhane’ye gelmesiyle şehrin tanıtımına ve ekonomisine katkı sağladıklarını dile getirerek, Gümüşhane’yi voleybol kenti yapmak için çaba gösterdiklerini söyledi.

Ramazan Yetim

Haberin Kaynağı: Olay Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER