Yağlıdere köylüleri iftar sofrasında buluştu

Gümüşhane Merkez Yağlıdere Köyü Derneğinin organize ettiği iftar yemeğinde dernek yönetimi, köylüleri ve üyeleri bir araya geldi.

Yağlıdere köylüleri iftar sofrasında buluştu

Gümüşhane Merkez Yağlıdere Köyü Derneğinin organize ettiği iftar yemeğinde dernek yönetimi, köylüleri ve üyeleri bir araya geldi.

Köyde düzenlenen programa hem köyden hem il merkezinden hem de il dışında ikamet eden yaklaşık 150 Yağlıdereli iştirak ederken, köy halkı aynı sofrayı paylaşarak hoş bir vakit geçirdi. İkincisi düzenlenen iftar yemeğine katılımın yüksek olması ise dernek yönetimi başta olmak üzere herkesi mutlu etti.

İftar saatinde duygularını dile getiren dernek başkanı Turgut Ataman, “İçinde bulunduğumuz 11 ayın sultanı Ramazan ayının hepimize mübarek olmasını diliyorum. Daha önce pek çok kez çeşitli vesileler ile bir araya geldiğimiz köylülerimle bugün de düzenlediğimiz iftar yemeği ile birlikteyiz. Dayanışmamızı her zaman olduğu gibi bugün de devam ettirmekteyiz. Ancak böyle vesileler olacak ki aynı çatı altında hep beraber hem bu güzel uhrevi günlerin tadını hem de birlik ve beraberlik duygusunu yaşayalım. Bana göre yemekler bahane. Önemli olan böyle bir günde birlikte beraber olabilmek.  Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederken mübarek Ramazan ayının ülkemize, milletimize, şehrimize, köyümüze ve tüm üyelerimize sağlık, bereket, huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Ankara’dan iftar sofrasına iştirak eden Tekin Zal ise “Köyümde olan her türlü birlik ve beraberlik organizasyonlarına katılmaya çalışıyorum. Birlikte olma imkanını bizlere sunan dernek yönetimini kutluyorum. Bu ayın çok farklı bir önemi var. Bu ay her türlü nefsimizi kontrol altına almamızı emrediyor. Yaklaşan Ramazan bayramını şimdiden tebrik ediyor hepinize saygılarımı sunuyorum” diye konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER