Yayla, DSİ Bölge Müdür Yardımcısı oldu

Gümüşhane'de Devlet Su İşleri (DSİ) 223. Şube Müdürü olarak görev yapan Ümit Yayla, DSİ 22.Bölge Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Yayla, DSİ Bölge Müdür Yardımcısı oldu

Uzun yıllardan beri Gümüşhane’de görev yapan ve merkeze bağlı Tekke Beldesinden olan Yayla, bugün itibariyle yeni görevine başladı.

Gümüşhane’nin baraj ve göletler şehri olmasına sağladığı katkının yanında ikili ilişkileri, güler yüzüyle kamuoyunda sevilen bir isim olan Yayla’nın yeni görevi memleketinde de sevinçle karşılandı.

Yeni görevine başlamasının ardından ilk hayırlı olsun ziyaretini DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Han Kılıçaslan, DSİ 22.Bölge Müdürü Fatih Kişi ve Özel Kalem Müdürü Mücahit İbrahim Öztürk gerçekleştirerek başarılar diledi.

Bir süre hem Bölge Müdür Yardımcılığı hem de Gümüşhane Şube Müdürlüğü görevlerini birlikte yürütecek olan Yayla, Tekke Beldesinin eski Belediye Başkanlarından Avni Yayla’nın oğlu.

Ümit Yayla kimdir?

Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 2001 yılında mezun olduktan sonra 2002 yılında Sağlık Müdürlüğünde göreve başladı. 2006 yılında Devlet Su İşleri 223.Şube Müdürlüğüne tayin olan Yayla, 2013 yılında Şube Müdürü olarak atandı. Evli iki çocuk babası olan Yayla, orta düzeyde İngilizce biliyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2024, 00:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
HARUN YETIM
HARUN YETIM - 2 ay Önce

Başarılarının devamidiliyorum Yolunuz açık olsun Allah'a Emanet olunuz

Ayhan demir
Ayhan demir - 2 ay Önce

Sayın müdürüm içtenlikle çok sevindim Yeni gorevin ulkemize memleketimize hayırlı olsun Allah daim eylesin

Oktay Yıldız
Oktay Yıldız - 1 ay Önce

Ümit beye hayırlı olsun. Oturduğu koltuğu liyakatiyle dolduracak, gelecekte inş daha iyi yerlerde göreceğimiz ghane sevdalısı bir bürokratımız.

Celil Şişman
Celil Şişman - 2 ay Önce

Allah hayırlı uğurlu eylesin başarılar diliyorum.

Sedat dabaģ
Sedat dabaģ - 1 ay Önce

Yeni görevizde başarılarınızın devamını temenni ediyorum

Ünal Tiryakioğlu
Ünal Tiryakioğlu - 1 ay Önce

Hayırlı olsun başarılar diliyorum.

SIRADAKİ HABER