Yeni sanayi sitesinin bakanlık onayı çıktı

Bağlarbaşı Mahallesinde şehrin ve üniversitenin içinde kalan ve ihtiyacı karşılayamayan sanayi sitesinin yerine yapılacak olan Modern Karma Sanayi Sitesiyle ilgili bakanlık onayı çıktı.

Yeni sanayi sitesinin bakanlık onayı çıktı

Daha önce Mescitli bölgesinde yapılması hedefiyle çeşitli çalışmalar yapılan fakat bir dizi sorunlarla karşılaşılan Modern Karma Sanayi Sitesinin Pirahmet kavşağına yakın bir noktada Organize Sanayi Bölgesinin altında Harmancık köyü sınırlarındaki 169 dönümlük alana en az 200 dükkan ve üzeri şeklinde yapılması yönündeki çalışmalar devam ediyor.

Hazineye ait bu alanla ilgili taleplerinin Bakanlık tarafından onaylandığını kaydeden Modern Karma Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Nurettin Saraç, “Bakanlık onayı verdi. Ot parasını ödedikten sonra yerin tahsis ve devir işlemleri gerçekleştirilecek. Süreç sona geldi sayılır. Ot parası ödendikten sonra biz tapu için müracaatımızı yapacağız. Bu 2,5 yıldır verilen emeğin neticesidir” diye konuştu.
 

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
Daldaban
Daldaban - 2 yıl Önce

Böyle bir projeyi teklif eden arkadaş hiç gelip burdaki maaliyeti incelemişmi acaba. Koca bir dağın kesilmesi gerekecek.( Gerçi yeni hastane vakasında dağ kesip parasını bu milletin cebimden çıkarmaya aliskınlar) Bunun yanı sıra bizlerin yani bölgede yaşayan insanların mera ile bütün bağlantısının kesilmesi anlamına geliyor. Hayvancılık üzerine yapılan yatırımlarımız ahırlar vs. kimsenin umrunda değil sanırım. Kayıtsızlığın bu kadarına da pes doğrusu. Buradan sanayi esnafına çağrıda bulunuyorum, tamamamen sizlerin gözünü boyamak için yapılmış bir kurgu.

Mesut kay
Mesut kay - 2 yıl Önce

Hayırlı olsun ancak o sanayiye kim gelecek merak konusu tünel açıldı sanayi bitti. Bazı hizmetler ve işler yapılırken gelecek düşünülerek yapılmalı günü kurtarmak için değil paça trabzondan gelecek otogar nerde sanayi nerde......

Oktay DALDABAN
Oktay DALDABAN - 2 yıl Önce

Köyün muhtarının haberi yok, orada yaşayan insanların haberi yok, kimse bilgi vermedi, Mera olan alanı çıkarmak insanların yaşam alanını bozmak bu kadar kolay olmayacak, hukuki olarak haklarımızı sonuna kadar savunacagız

SELÇUK
SELÇUK - 2 yıl Önce

ORDA BUNDAN SONRA SİNEK AVLARSINIZ TÜNEL AÇILDINMI HANGİ AKLA MANTIĞA HİZMET EDİYORSUNUZ PES DOĞRUSU

Ahmet Alturan
Ahmet Alturan - 2 yıl Önce

Bence biraz daha yukarı yapsaydinizda oraya kimse gitmeseydi artık Zigana Tüneli bitince sizin sanayi esnafı orada ancak ava gider aracını tamir ettirmek isteyende Trabzon'a gider adamlar zaten Gümüşhane,yi arka bahçe olarak görüyordu sizde onlara hizmet edin

Bayram Yılmaz
Bayram Yılmaz - 2 yıl Önce

Aynı sürede insanlar Trabzon a gider,hizmet ve yedek parça avantajından da yararlanır.Mescitli tarafı daha doğrusu olur.

.
. - 2 yıl Önce

Bu devrin yöneticilerinde halkla acayip bi kopukluk oluştu, daha önceki haberlerin yorumlarına bakın tek kişi çok güzel olur dememiş, mantık çerçevesinde eleştirilerini dile getirmiş ama yok hep kendi bildiklerini okuyorlar, işin acayip tarafı esnaf buna nasıl olur veriyor, asıl darbeyi alacak olan kendileri. Belki büyük şehrlerde bu mesafeler bi hiç ama Gümüşhane insanına bunu NORMALLEŞTİREMEZSİNİZ.

Ünal TİRYAKİOĞLU
Ünal TİRYAKİOĞLU @. - 2 yıl Önce

esnafa soran varmı gümüşhane ye değilde trabzon a çalışıyorlar sanki

Gümüşhane29
Gümüşhane29 - 2 yıl Önce

Tünel açıldın mı kimse o sanayiye gitmez. parça zaten Trabzon dan geliyor.


SIRADAKİ HABER