Yeni yıl mesajları

Gümüşhane'de yeni yıl nedeniyle yayımlanan kutlama mesajları.

Yeni yıl mesajları

VALİ KAMURAN TAŞBİLEK

“Tüm İnsanlık olarak sıkıntılı geçen bir yılı geride bırakırken, umutlarla dolu yeni bir yıla girmenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Öncelikle, 2021 yılının Gümüşhane’mize, ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken yeni yılın en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, ülkemizi 2023 hedeflerine götürmek için zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz. İlimizin daha yaşanılabilir bir şehir olması için çalışma azminin ve adanmışlığın önünde hiçbir engelin duramayacağı gerçeğinden hareketle var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz. 

Bu duygularla, 2021 yılının, ülkemize ve tüm Gümüşhaneli hemşerilerimize iyilikler, güzellikler getirmesini temenni eder, ilimizde görev yapan kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, basın mensuplarının ve saygıdeğer Gümüşhanelilerin yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dileklerim.”
 

MİLLETVEKİLLERİ HACI OSMAN AKGÜL, CİHAN PEKTAŞ

“Yeni umutlarla ve heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Her yeni yıl, yeni hedeflere; mutlu, huzurlu ve müreffeh yarınlara ulaşmamız için bizlere taze başlangıçlar ve yepyeni fırsatlar sunmaktadır. 2020 yılında dünyamızı etkisi altına alan Covid-19 salgınından korunmak ve yayılmasını engellemek amacıyla büyük bir mücadele verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Bu zorlu süreci yardımlaşma ve dayanışma içerisinde atlatacağımıza ve özlem duyduğumuz sağlıklı günlere bir an önce kavuşacağımıza canı gönülden inanıyoruz. Salgın sürecinde devletimiz ve milletimiz için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, başta sağlık çalışanları olmak üzere bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyor, görevleri uğruna Şehadete eren kahramanlarımızı saygıyla yâd ediyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılına adım adım yaklaştığımız bu dönemde, ülkemizin gelecek hedeflerine ulaşabilmesi için birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek, 2002’den günümüze kadar olduğu gibi 2021 yılında da milletimizin huzur ve refahı için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

Bu duygularla; 2021 yılının ülkemize, bölgemize ve bütün dünyaya sağlık, barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyor; değerli hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve bütün insanlığın yeni yılını tebrik ediyoruz.”
 

BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN

Ülkemizin ve dünyanın büyük badireleri atlattığı 2020 yılının ardından 2021’in Gümüşhane’mize, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve barış getirmesini temenni ediyorum.

Her yeni yıl, yeni bir umut. 2021 yılına dair büyük umutlarımız var. Hem ülkemiz hem de dünya için sıkıntılı süreçleri yaşadığımız 2020 yılında, sadece ülkemiz için değil, tüm dünya için çok zor bir yıl oldu. Dünya tarihine adını yazdıracak birçok önemli olay meydana geldi. Yangınlar, depremler, savaşlar, hastalıklar 2020'de yaşandı. Bunun yanında ortak sevinçlerde buluşmanın da mutluluğunu yaşadık.

Yaptığımız hizmetleri hayata geçirirken en büyük gücümüzü insanlara duyduğumuz sevgiden alıyoruz. Zira insanı sevmeden başlanan her iş yarımdır, yarım kalır. Bu nedenledir ki, tüm hizmetlerimizin odağında insan, yani sizler varsınız. Temel hedefimiz, aynı gökyüzü altında, aynı havayı soluduğumuz, aynı kaderi paylaştığımız sizlerin Gümüşhane’de yaşamaktan keyif almanız ve mutlu olmanızdır. Bu hedef yolunda görevdeki ikinci dönemimizi doldurmadan Gümüşhane Belediyesi olarak birçok ilki gerçekleştirdik ve birçok önemli projenin temelini attık. Altyapı, üstyapı, çevre, ulaşım,  eğitim, sağlık, spor, kültür sanat, kentleşme… “Olmaz, yapılamaz, imkansız” denilen pek çok işi üstelik kıt imkanlarla başararak, Gümüşhane’yi yüksek bir seviyeye taşımayı kendimize görev edindik. Acısıyla tatlısıyla 2020 yılını geride bıraktık. 2021 yılının hemşerilerimize, milletimize sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerime ve milletimize, sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yıl diliyorum.
 

REKTÖR HALİL İBRAHİM ZEYBEK

“2020 yılını başta salgın hastalıklar ve doğal afetler olmak üzere çeşitli sıkıntılarla geride bırakıyoruz. Öğrencilerimizden uzak bir şekilde yeni yıla gireceğimiz şu günlerde inşallah bu sıkıntıları da biran önce geride bırakıp kampüsümüzde eski günlerimize döneriz. Çünkü Gümüşhane Üniversitesi ailesi olarak öğrencilerimizi ve onlarla yüz yüze eğitim yapmayı çok özledik. Onlarsız bir üniversite ve kampüsün tatsız bir yemeğe benzediğini de görmüş olduk.

2020 yılı her ne kadar bizler için öğrencilerimizden ayrı geçen üzücü bir yıl olmasına rağmen, birçok yeniliğe ve tecrübeye de vesile oldu. Derslerimizi, toplantılarımızı, akademik ve bilimsel çalışmalarımızı online (çevrimiçi) olarak vermeye başladık. Dijital çağa çok hızlı bir şekilde uyum sağladık. Başarılarından ödün vermeyen bir üniversite olarak bu yılda da çeşitli kazanımlar elde ettik. Daha önceki yıllarda aldığımız başarılarda olduğu gibi 2020 yılında da ulusal ve uluslararası alanda pek çok bilimsel çalışmaya, projeye ve başarıya imza attık. Bunun yanında şehrimizde kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere özel sektör ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içerisinde düzenlediğimiz online (çevrimiçi) toplantılar ve daha birçok etkinliklerle gerek akademi dünyasına gerekse de şehrimizin sosyal ve kültürel yönden gelişimine büyük katkı sağladığımıza inanıyorum. 

Yeni bir yıl, yeni başlangıçları ve umutları da beraberinde getirir. 2021 yılının da bu umutların habercisi olacağı inancındayım. Bu duygu ve düşünceler ışığında 2021 yılının ülkemiz için salgın hastalıklardan ve afetlerden uzak bir yıl olmasını, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesini; milletimize, Gümüşhane’mize ve Gümüşhane Üniversitesi ailesine sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum.”
 

AK PARTİ İL BAŞKANI AV.CELALETTİN KÖSE

“Acısıyla tatlısıyla 2020 yılını geride bırakarak 2021 yılına girmenin hep birlikte heyecanını yaşıyoruz. Her yeni yıl, umutların yeşerdiği, iyimserliğin hâkim olduğu, daha iyi hayat şartlarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortam oluşturmaktadır.

Yeni yıl, kişisel ya da toplumsal olarak geleceğe dönük beklentilerimizin arttığı, başarı ve mutlulukların ümit edildiği yeni bir başlangıçtır. Ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğinin 2021 yılında daha da güçlenerek devam edeceğine, huzurlu, mutlu ve başarılı bir yıl geçireceğimize olan inancım tamdır.

Yeni yılda ülkemizin daha ileri gitmesi, refah ve huzur ortamının devam etmesi en büyük temennimizdir. Ak Parti Gümüşhane olarak yeni yılda ilimiz adına koyduğumuz hedefleri gerçekleştirebilmenin, halkımıza daha fazla sosyal ve ekonomik imkânlar sunabilmenin gayreti içerisinde olacağız. Gümüşhane’mizin önüne yeni ufuklar açma azim ve kararlılığımızı sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli Gümüşhaneli hemşerilerimin yeni yılını en samimi duygularımla kutluyor; 2021 yılının ülkemize, milletimize ve ilimize huzur, barış, sağlık ve mutluluklar getirmesini temenni ediyorum.”
 

İYİ PARTİ İL BAŞKANI ALİ ATEŞ

Çin’de başlayarak tüm Dünya’ya yayılan Koronavirüs’ün etkisinde geçen 2020’nin yaşadığımız son günlerinde Koronavirüs ve ekonomideki mücadele daha etkin olmalı.

Türkiye, zorlu bir yılı geride bırakıyor. Ancak yeni yılda en az 2020 kadar zorlu geçecek. Halihazırda ekonomide, yargıda ve eğitimde krizler yaşayan ülkemiz ne yazık ki 2020 senesinde pandemi sürecinin de etkisiyle daha kötü bir duruma düştü. Virüsle mücadele konusunda alınan önlemler de maalesef yetersiz kaldı. Hatta deyim yerindeyse kaş yapmak istenirken göz çıkarıldı. Bugün geldiğimiz noktada esnafımız, tüccarımız borçla, geçim sıkıntısıyla mücadele ederken, öğrencilerimiz yeterli eğitimi alamıyor. Düzgün eğitim alamamış bir nesli kaybedebiliriz. Bu noktada aşıların da yeni yıl ile beraber ülkemizde uygulanmaya başlayacak olmasını en iyi şekilde değerlendirmek gerekir. 

Yeni yıl İYİ Parti olarak bizler için de şans, heyecan ve yeni umutlarla gelecek. Her alanda dile getirdiğimiz erken seçim çağrımızı 2021 yılında daha çok dile getirerek, ülkemizi refaha ve huzura kavuşturmak adına çalışacağız. Gümüşhane’mizde halkla iç içe yürüttüğümüz çalışmalarımıza, aynı şekilde devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin sorunlarına, onların istekleri doğrultusunda çözümler bulacağız. Bu düşüncelerle 2021 yılında milletim için huzur, barış, bolluk ve sağlığı Rabbimden diliyor ediyor, yeni yılı en içten dileklerimle kutluyorum.”
 

GTSO BAŞKANI İSMAİL AKÇAY

"2021 yılının sağlığa, mutluluğa, beraberliğe, huzura ve başarılara vesile olmasını temenni ediyor,  yeni yılın devletimiz ve yüce milletimiz başta olmak üzere tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum"

MHP İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ KEMAL EMİROĞLU

“Türk-İslam ülküsüne bağlı, Türklük şuur ve vakarına sahip, Türklüğü bedeni, İslamiyet'i ruhu bilen nesillerin çoğaldığı, Dünya Türklüğünün, Türk-İslam dünyasının ve bütün mazlum milletlerin ümidi olacağı bir yıl olması temennisi ile sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler dilerim”
 

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2020, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER