Yunus Emre bebek için düzenlenen turnuvada Türkiye veteranları 5-2 kazandı

Gümüşhane’de SMA hastası Yunus Emre bebeğe destek için düzenlenen turnuvada aralarında ünlü futbolcuların da olduğu Türkiye veteran takımı rakibi Azerbaycan veteran takımını 5-2 mağlup etti. 

Yunus Emre Yaşasın Şöhretler Futbol Turnuvası adıyla tüm geliri Yunus Emre'nin tedavisinde kullanılacak olan turnuvada aralarında ünlü futbolcular Mehmet Nas, Adnan Güngör, Musa Aydın ve Murat Hacıoğlu’nun da yer aldığı Türkiye takımıyla Azerbaycan takımı karşı karşıya geldi. 

Yeni Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen turnuvayı Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay, Kent Konseyi Başkanı Rüstem Demirağ ve vatandaşlar izledi.

Müsabaka öncesinde ellerinde Azerbaycan bayraklarıyla atlılar stadyum etrafında tur atarken, Yunus Emre bebeğin sevenleri kampanyaya destek olmak için stant açtı, bazı aile bireyleri müsabakayı izledi.

Yunus Emre bebeğe destek olmak için tribünleri dolduran Gümüşhaneli vatandaşlar ise ellerinde Türk ve Azerbaycan bayraklarıyla iki takımı da destekledi. 

Maçtan önce her iki ülkenin milli marşları okunurken kıyasıya mücadelenin kazananı 5-2’lik skorla Türkiye veteranları oldu. 

Gelirin tamamı Yunus Emre bebek için kullanılacak futbol müsabakasının son düdüğünün ardından ünlü futbolcular vatandaşlarla fotoğraf çekildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2022, 18:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fethi Dabağ
Fethi Dabağ - 2 yıl Önce

Tribünleri sadece Gümüşhane Trabzonspor futbol okulu doldurdu ama bir resim bile yok........

SIRADAKİ HABER