Zengin: Yardım organizasyonlarımız devam ediyor

Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği öncülüğünde esnaf ve sanatkarlar ile vatandaşların katkılarıyla hazırlanan soba, odun, temizlik malzemesi, giyim ve gıda malzemesi deprem bölgesine gönderildi.

Zengin: Yardım organizasyonlarımız devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen 7,7, ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ve devamındaki 10 bini aşan artçı depremlerin ardından seferber olan Gümüşhane halkı bölgeye yardım seferberliğini sürdürüyor.

Bu kapsamda son olarak Gümüşhane esnafı, sanatkarları ve vatandaşlarının katkılarıyla hazırlanan ve bölge insanının en çok ihtiyaç duyduğu malzemeleri içeren yardım kamyonu yüklenerek yola çıktı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yasin Zengin, “Ülkemizin yaşamış olduğu emsali görülmemiş olan deprem felaketinin ilk gününden bugüne yardım organizasyonlarımız artarak devam ediyor. Bugün de hayırsever esnaflarımız ve halkımızın katkılarıyla oluşturduğumuz yardım aracı Gümüşhane Valiliği koordinesinde deprem bölgesine yola çıktı.  Bu süreçte bizlere destek olan Gümüşhane Valimize Sn. Kamuran Taşbilek'e Gümüşhane Sanatkarlar Odası Başkanımz Sn. Erorhan Kullukçu'ya, Köse Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Sn. Adem Kazancı'ya, yardımlarını esirgemeyen esnaf ve sanatkarımıza, uzaktan ve yakından katkıda bulunan tüm halkımıza ve değerli personellerimize teşekkürlerimi sunarım” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER