'Ayağa kalkın ve şampiyonluğu bize getirin'

Spor Toto 2.lig, Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşhanespor’un haftalar boyunca lider durumdayken son haftalarda üst üste aldığı kötü sonuçlar taraftarının moralini bozdu ama umudunu yok edemedi.

'Ayağa kalkın ve şampiyonluğu bize getirin'

Spor Toto 2.lig, Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşhanespor’un haftalar boyunca lider durumdayken son haftalarda üst üste aldığı kötü sonuçlar taraftarının moralini bozdu ama umudunu yok edemedi.

Sosyal medyada çok sayıda taraftar Hatay maçıyla başlayan kötü gidişe artık dur denmesini isterken, takımın özellikle olaylı MKE Ankaragücü maçından sonraki durumu taraftarlara “Türkiye Futbol Federasyonu ile hakemler ve ligde bulunan diğer takımların çoğu ile Ankaragücü şampiyon yapılmak isteniyor bir de üstüne Gümüşhanespor futbolcularının sahada olmayışı Ankaragücü’nü hedefe ulaştırırken Gümüşhanespor'u şampiyonluktan uzaklaştırıyor” yorumunu yaptırdı.

“Ayağa kalkın ve şampiyonluğu bize getirin”

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ve haftalar boyunca ligde lider durumda olan, Ziraat Türkiye Kupasında Süper Lig takımlarına kök söktürüp, Trabzonspor’u kupadan eden Gümüşhanespor’da iç sahadaki Hatayspor maçıyla başlayan “ruhsuzluk” Tuzlaspor deplasmanından sonra son olarak dün de Karşıyaka deplasmanında kendini gösterdi.

“6 puan öne geçecekken 3 puan geriye düşmeyi hiç kimse kabul edemez”

Gümüşhanespor taraftarları başta kulüp başkanı Kaya Büyükbayraktar ve yönetim olmak üzere hoca ve futbolcularla durum değerlendirilmesinin yapılmasını isteyerek, “6 puan öne geçecekken 3 puan geriye düşmeyi hiç kimse kabul edemez. Gümüşhanespor'un formasını giyen futbolculardan kendilerine gelmesini istiyoruz. Bu ruhsuzluk hiç kimse tarafından kabul edilemez. Ayağa kalkın ve şampiyonluğu bize getirin. Bu arada şehrin bir bütün olabilmesi için caddeye, iş yerlerine vb. birçok yere Gümüşhanespor bayrağı asılmasını istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Sosyal medyada son durumla ilgili bazı yorumlar şöyle:

"Bir şehrin Valisi, Milletvekili, Belediye Başkanı cezalı maçında seni protokol tribününden değil de dağ tribününden seyircilerle izliyorsa en azından Türkiye'de başka bir örneği olmayan bu durum için oynar insan. Sizi izlemeye gelen 4-5 yaşında üzerinde Gümüşhanespor forması giyen çocuklara yazık değil mi? Pozisyonlarınızda dağ tribünlerinden kaçırdığınız pozisyonlarda ellerini toprağa ve taşlara vuran kadınlara, maç boyunca bağıran kız çocuklarına yazık değil mi? Maça giden babasına "Baba bana Cem Sultan'ın formasını getir" diyen 6-7 yaşlarında ki çocuklara yazık değil mi? Haftalar boyunca oynadığınız gibi YÜREĞİNİZLE oynayın ve bize şampiyonluğu getirin"

"Futbolcular yüreğiyle oynaşında şampiyon olmayalım önemi yok bizi bu ruhsuzluk delirtiyor"

"Yönetimde sıkıntı yok, taraftarda sıkıntı yok futbolcuların bir an önce kendine gelmesi lazım tam şampi.... derken şimdi play-off'da bizi yerler konuşulmaya başlandı futbolcular hariç başta Kaya abi olmak üzere herkese yazık."

"Bu kadro bu ligi öttürür ligin şüphesiz en iyi kadrosuna sahibiz ama durum ortada kaçırılan fırsatlar ortada oynanan oyun ortada gelinen durum ortada. Şu sakatlıklar da bayağı üzücü"

“CANINIZ SAĞ OLSUN GÜMÜŞHANEM

ÇOK ŞÜKÜR İYİ GÜN TARAFTARI OLMADIK ÇÜN Kİ BİZ MEMLEKET SEVDALISI İNSANLARIZ BU YAZIYI OKUYAN BİR OYUNCU YÖNETİCİ KARDEŞİMİZ VAR İSE ŞUNU İYİ BİLSİN Kİ BUGÜN SİNİRİNDEN AĞLAYAN İNSANLAR GÖRDÜM VALLAHİ YENİLDİĞİMİZ İÇİN DEĞİL GÜMÜŞHANE ADINA MAĞLUBİYET YAKIŞMADIĞI İÇİN İTİN KÖPEĞİN DİLİNE DÜŞTÜĞÜMÜZ İÇİN GİTTİĞİN HERYERDE OLACAĞIZ CANIMIZI ORTAYA KOYMAYA HAZIR DEĞİLSEK NAMERDİZ... VESSELAM”

“HATAY MAÇI İLE BAŞLAYIP, TUZLA MAÇI İLE DEVAM EDEN FORM DÜŞÜKLÜĞÜ KARŞIYAKA MAÇINDA DA DEVAM ETTİ. BU 3 MAÇTA RAKİP KALEYE DOĞRU DÜZGÜN ORGANİZE ATAK YAPAMAYAN EKİBİMİZ POZİSYON FAKİRİ OLDU.

6 PUANLIK AVANTAJI YİTİREN TAKIMIMIZ, KARŞIYAKA MAÇINI DA KAYBEDEREK AYNI PUANDAN GELEN İKİLİ AVERAJDAN GELEN LİDERLİĞİ KAYBETTİ VE 3 PUAN GERİYE DÜŞTÜ.

DAHA 7 HAFTA VAR AMA OYNANAN FUTBOL HİÇ AMA HİÇ ÜMİT VERİCİ DEĞİL.

ANKARAGÜCÜ PUANLAR KAYBEDECEKTİR AMA BİZİM EKİBİMİZİN ACİLEN KENDİSİNE GELMESİ GEREKİYOR.”

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2017, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER