Başkan Yakut: Artık taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz

TFF 3.lig, 2.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş’nin başkanı Ertürk Yakut, hafta sonu sahalarında oynayacakları Kınay Bulvarspor maçında kırmızı-beyazlı formaya gönül veren tüm taraftarları stadyuma çağırdı.

Başkan Yakut: Artık taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz

Teknik direktör değişimi ve yapılan takviyelerin ardından iyi bir çıkış yakalayan ve 5 maçtır kaybetmeyen temsilcimiz Pazar günü sahasında Kınay Bulvarspor takımını konuk edecek.

Maç öncesi yaptığı açıklamada takımdaki havanın yüzleri güldürdüğüne değinerek taraftara seslenen Yakut, “Takımımız üst üste 5 maçtır kaybetmiyor. Alınan sonuçlar başarılı ekip çalışmasının sonucu. Belediye Başkanımız Ercan Çimen, yönetici arkadaşlarımız, teknik heyetimiz, sporcularımız ile herkesin katkı sunduğu verimli bir süreç geçiriyoruz. 5 maçlık kaybetmeme serisi yakaladık. Kınay Bulvarspor maçında bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Ekip olarak verdiğimiz emeklerin karşılığını sahada almak bizleri hem mutlu ediyor hem de motivasyonumuzu artırıyor” dedi.

Takımın ligde 26 puanla 8’inci sırada yer aldığını da hatırlatan Yakut, “Form grafiğimiz aldığımız galibiyetlerle birlikte sıralamadaki yerimizi de yukarılara taşıdı. İyi bir ekip, iyi bir aileyiz. Bireysel olarak eksik yanlarımız yok mu? Tabi ki var. Her geçen gün daha da tecrübe ediyoruz ve hatalarımızdan dersler çıkarıyoruz. Bunun yanında en önemli eksiklik ise 12’inci adam açısından yaşıyoruz. Kırmızı beyaz armaya sevdalı Gümüşhanespor taraftarımızı yanımızda görmek bizleri, dolu tribünler ise futbolcu kardeşlerimizi daha çok motive edecektir. Tüm sporseverleri ve taraftarlarımızı iç saha maçlarımızda yanımızda görmek, desteklerini hissetmek istiyoruz” diye konuştu.

Yakut, açıklamasının sonunda, sporun en önemli parçasının taraftar olduğuna değinerek “Sonuçlarımız başarılı olsa da taraftarınız eksikse en önemli parçanız eksik kalıyor. Taraftarlarımızdan ricamız bizleri eksik bırakmasınlar. Pazar günü tüm taraftarlarımızı saat 14:00’te oynayacağımız Kınay Bulvarspor maçına davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER