Başkanlığa Sürpriz Aday

Gümüşhane hafta sonu yapılacak olan kongreye kilitlendi.

Başkanlığa Sürpriz Aday

Hafta sonu gerçekleştirilecek olan Gümüşhanespor kongresi öncesi Teknik Direktör Ziya Doğan’ın adı başkanlık için gündeme geldi.

30 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan kongre için geri sayım sürerken, Kırmızı-beyazlı temsilcimizin başkanlık görevine herkes tarafından onay verilecek bir ismin getirilmesi bekleniyor. 

Eski başkanlardan Kurban Karagöz ve İdiris Çimen’in adı başkanlık için geçerken, sürpriz bir isim üzerinde durulduğu öğrenildi. Bu sürpriz ismin de halen Teknik Direktör olarak görev yapan Ziya Doğan’ın olduğu bilgisine ulaşıldı.

Gümüşhane Milletvekili ve aynı zamanda Gümüşhanespor Onursal Başkanı Osman Akgül’ün de Ziya Doğan ismine sıcak baktığı öğrenilirken, Doğan’ın hem kulüp başkanlığını hem de teknik direktörlük görevini yürütmesi bekleniyor. 

Kulübün ekonomik sıkıntılarını göz önünde bulunduran Gümüşhane’nin önde gelen isimleride, transferlerden en yüksek verimi almak için tek yetkinin Ziya Doğan’a verilmesi, kulübün ekonomik yükünün “kendin pişir kendin ye” misali hafifletilmesi yönündeki görüş ağırlık kazanmış durumda.

Kulübe yakın isimler tarafından, hali hazırda transfer konusunda tüm yetkileri elinde bulunduran,ve hem yapılan hem de yapılacak olan transferlerin ekonomik boyutuna da karar verici durumunda olan Doğan’ın, Cumartesi günü yapılacak olan kongrede başkanlık koltuğu için en güçlü aday durumunda olduğu ifade ediliyor.

Hafta sonu yapılacak kongreden sonra  Kırmızı beyazlılarda transfer çalışmalarına hız verilecek.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2018, 10:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
ihsan pelit
ihsan pelit - 6 yıl Önce

bu işler bu kadar kolaymı

Alp Arslan
Alp Arslan - 6 yıl Önce

Canım Gümüşhanem yıllardır 1.ligi hatta süper ligi hak ettiği halde Yüce mevlam nasip eylemedi. Bunda da bir hayır vardır elbet. Ancak başarıya ulaşmak için hepberaber elimizi taşın altına sokmak gerekiyor. Efsane Trabzonsporumuz buna bir örnek değilmidir. O büyük takım, Avrupanın yenilmez devlerini bir bir dize getiren takım 32 yıldır şampiyonluktan uzak. Doğru insanlarla yola çıkılmalı. Ziya hocamızı biz de seviyoruz, kendi bölgemizin evladı ancak doğru isim değil.Bu yıl lige çıkamız an meselesiydi, nedenini hepimiz biliyoruz.Çok yazık oldu onca emeğe, uykularım kaçıyor ve hala inanamıyorum, playoffa abone olup da hiç ders alamamak bize yakışmadı. Ülkemizin ses getiren hocaları var süper ligde. Onların tarzında hocalardan biri ile çalışmalı Gümüşümüz. Çok daha genç ve dinamik bir lidere ihtiyacımız var. Ben de yıllardır amatör futbol oynadım ve menisküse yenik düşüp bıraktım. Aslında inanamıyorum.Hem başkan hem hoca, olacak iş değil, Ziya abimiz bize uygun değil. Bunun sonucunu acı biçimde seneye mayısta göreceğiz ve bu yazımı lütfen silmeyin. İnşAllah yanılırım. Canım Gümüşhanem , biz Gümüşhane'de de olsak hasretin hep içimizdedir ve seni unutmaya ömrümüz yetmez.. Selam ve dua ile...

Turgut albayrak
Turgut albayrak - 6 yıl Önce

Hayırlı olsun ziya reis yürü tüm GÜMÜŞHANE seninle süper lig e

SIRADAKİ HABER