‘Bir galibiyete ihtiyacımız var’

Spor Toto 2.lig, Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor, ligin 25.haftasında konul olacak Aydınspor 1923 maçı için galibiyete kilitlendi.

‘Bir galibiyete ihtiyacımız var’

Spor Toto 2.lig, Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor, ligin 25.haftasında konul olacak Aydınspor 1923 maçı için galibiyete kilitlendi.

Son haftada Hatayspor ve Tuzlaspor’a yenilerek 6 puan kaybeden kırmızı beyazlılar, Aydın maçını kazanarak hem moral bulma hem de zirve yarışından kopmamak peşinde. Kritik maç öncesi 49 puanla lider durumda bulunan Gümüşhanespor, aynı puanla ikinci sıradaki Ankaragücü’nün averajla önünde bulunuyor. Kırmızı beyazlı temsilcimizin, zirve yarışından kopmamak için puan kaybına artık tahammülü yok. Bu maçın hazırlıklarını İstanbul’da sürdüren kırmızı beyazlılar dün yaptığı antrenmanın ardından uçakla İzmir’e hareket etti. Buradan karayoluyla Aydın’a geçen temsilcimiz bugün yapacağı son çalışmanın ardından yarınki maç saatini bekleyecek.

Yarın oynanacak olan bu kritik maç öncesi kaybedilen Tuzlaspor maçını ve yarın mücadele edecekleri Aydınspor maçıyla ilgili Gümüşkoza’ya açıklamada bulunan teknik direktör Tarık Daşgün, “İçeride oynadığımız Hatayspor mağlubiyetinde bir moral bozukluğu yaşadık. Biz onu atmaya çalıştık. Akabinde maçı kazanmak istedik ama olmadı. Oyun anlamında bir sıkıntı yoktu. Rakibimize pozisyon bile neredeyse hiç vermedik. Bir tane, oda yarım bir pozisyon, hatamızdan dolayı golü yedik. Bütün maç boyunca gol aradık ama golü bulamadık. Kaçırdığımız birçok pozisyon oldu. Üç puanı daha bırakmış olduk. Ama lig daha devam ediyor. On tane daha maçımız var. Bizim için şuan önemli olan iyi veya kötü liderlik devam ediyor. Bir galibiyete ihtiyacımız var bunu elde etmek zorundayız ki şu kaybettiğimiz iki maçın görüntüsünü silelim. Bu düşüncelerle aydına gidiyoruz. Bu maç için ekstra bir önlem almadık. Zaten her maç için rakiplerimizi analiz edip onların eksilerine artılarına göre çalışıyoruz. .Geçen yıldan çalıştığım bir takım. Bu maç içinde gördüğümüz ve analiz ettiğimiz şeyler var ve onların üstüne gideceğiz. Takım kadromuzda zahit tam olarak hazır değil. Bunun dışında cezalımız ve sakatımız yok ve takım tam olarak çıkacak" dedi.

Yarın saat 14.30’da Adnan Menderes Stadında oynanacak olan karşılaşmayı Yalova bölgesinden Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını Serdar İla ve Turgut Evran yapacak.

Şahin Öztürk

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER