Ara
Gümüşhane
Kapalı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8334 %0.03
50,2270 %0.08
6.068,49 % 1,61

'Bize her yer hüsran!'

Spor Toto 3.lig 1.gurupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, İstanbul deplasmanında dağıldı: 0-3

331
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
KAYNAK: Kuşakkaya Gazetesi
Spor Toto 3.lig 1.gurupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Gümüşhanespor, İstanbul deplasmanında Ümraniyespor'a 3-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

Ümraniye stadını dolduran yüzlerce Gümüşhaneli taraftarın desteğini arkasına alarak karşılaşmaya başlayan kırmızı beyazlı temsilcimiz, ilk dakikadan itibaren, taraftarın coşkusuna ayak uyduramadı.

Gol pozisyonu üretmekte zorlanan ve dakikalar ilerledikçe orta saha üstünlüğünü rakibine kaptıran kırmızı beyazlılar, kalesinde üst üste tehlikeler yaşamaya başladı.

Ev sahibi ekip girdiği pozisyonlarda cömert davranınca karşılaşmanın ilk yarım saatlik bölümü eşitlikle geçildi.
İlk yarının son dakikalarında tekrar kalemize yüklenmeye başlayan ve önemli gol pozisyonlarına giren ev sahibi ekip 43.dakikada Oğuz ile aradığı golü buldu ve ilk yarı ev sahibi ekip Ümraniyespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da ilk yarıda olduğu gibi müthiş taraftar desteği ile başlayan temsilcimiz Gümüşhanespor, eşitlik golünü bulmak adına rakip kaleye yüklenmeye başladı.

Yapılan şuursuzca ataklarda defansında büyük boşluklar veren kırmızı beyazlılar, ikinci yarının hemen başlarında kalesinde iki gol birden görünce far bir anda üçe çıktı.

Karşılaşmanın 55.dakikasında Hasan ve 58.dakikasında Özer’in gollerine mani olamayan temsilcimiz, karşılaşmanın son yarım saatlik bölümüne girilirken tamamen havlu attı.

Bir saatlik bölüm dolarken istediğini alan ev sahibi ekip ve oyuna tamamen havlu atan temsilcimiz Gümüşhanespor, karşılaşmanın son yarım saatlik bölümünde  birbirlerini daha fazla üzmeyince karşılaşma ev sahibi Ümraniyespor’un 3-0’lık galibiyeti ile sona erdi.

Bu sonuçların ardından 16 puanda kalan temsilcimiz 15.sıraya gerilerken, ev sahibi Ümraniyespor aynı puan ve averajla 14.sıraya yükseldi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *