Ceylan’dan taraftarlara jest

Gümüşhaneli iş insanı Fazıl Ceylan, TFF 3.lig, 1.grupta mücadele eden ve hafta sonu sahasında ligdeki ölüm kalım maçına çıkacak olan Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş’nin maçına gitmek isteyenler için ücretsiz ulaşım ve bilet taahhüdünde bulundu.

Ceylan’dan taraftarlara jest

Canca Tur Sahibi Fazıl Ceylan, pazar günü Yeni Şehir Stadyumunda oynanacak Talas Gücü maçına katılacak tüm taraftarlar için Belediye önünden saat 13.00’dan itibaren Yeni Şehir Stadyumuna ulaşımının sağlanarak maç biletlerinin ücretsiz olarak karşılayacaklarını söyledi.

Yaptığı açıklamada bu özel organizasyonun futbolun birleştirici gücünü ve topluluk içindeki dayanışmayı pekiştirmek amacıyla düzenlendiğini kaydeden Ceylan, Canca Tur olarak, spora ve yerel futbol takımlarına destek olmanın önemini vurgulamak ve taraftarlara unutulmaz bir deneyim sunmak istediklerini belirtti.

Sporun ve dayanışmanın gücüyle dolu bir gün geçirmek için tüm Gümüşhanelileri bu önemli müsabakaya davet eden Ceylan, “Siz değerli futbol severleri bu özel maçta aramızda görmekten büyük bir onur duyacağız. Birlikte muhteşem bir gün geçireceğimize inanıyoruz. Hepinizi bekliyoruz!” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER