Darıca’da hakemden skandal karar

TFF 3.Lig 2.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş’nin ligin ilk devresinin son maçında Pazar günü Darıca Gençlerbirliği ile oynadığı müsabakada hakem Mehmet Terece’nin skandal kararları maça damgasını vurdu.

Deplasmandaki karşılaşmanın ilk dakikalarında gelişen Gümüşhanespor atağında ceza sahasının dışında yükselen topa Darıca Gençlerbirliği kalecisi Halil Kaşlı eli ile çelerek topun Gümüşhanesporlu futbolcunun önüne düşmesini engelledi ve Gümüşhanespor mutlak golden oldu.

Pozisyon için kırmızı kart beklenirken Batman bölgesi hakemi Mehmet Terece’nin kaleci Halil Kaşlı’ya sarı kart göstermesi üzerine Gümüşhaneli futbolcular ve teknik heyet maçın hakemine uzun süre itiraz etti. Gümüşhanespor teknik direktörü Murat Parlak kırmızı kart görerek oyun alanı dışına gönderildi.

Bu pozisyonunun haricinde verdiği çok sayıda hatalı kararla Gümüşhanespor’un 3 puan almasına engel olan hakem Terece’yi TFF’ye şikayet eden Gümüşhanesporlu futbolseverler, pozisyonun videosunu sosyal medyadan paylaşarak “Bu skandal karara imza atan hakemin sezon sonuna kadar dinlendirilmesi yetmez, düdüğünü asmalı. Kaleci kalede yok, kale boş ve oyuncu tek vuruşta rahat gol atabilir. Ayrıca eğitimlerde kaleciler bu şekilde çıkıp elle oynarlarsa kırmızı kart gösterilmeli” ifadeleriyle tepkilerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2022, 11:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail HAYAL
İsmail HAYAL - 1 yıl Önce

Kimse bu mahrum coğrafyanın emeğini, alınterini çalamaz. Sonuna kadar gidelim. Bu maç hükmen Gümüşhanespor lehine olarak tescil edilmeli.

Mahir.burak saracoglu
Mahir.burak saracoglu - 1 yıl Önce

Bu.hakeme hükmen.cezasina capriemasina.istitoruz.ve.hakimlikten.men.edilmesine.istiyoruz.puan.bizim.hakimiz.

Osman KAYA
Osman KAYA - 1 yıl Önce

Ceza sahası dışından kalecinin topa eliyle müdahalesi direk kırmızı kartsa hakemin buna sarı kart vermesi hakem hatasımıdır
Kural hatasımı.

Oğuzhan Yücer
Oğuzhan Yücer - 1 yıl Önce

Maçı Stadyumda bizzat canlı izledim.
Lanet olsun böyle hakeme bir takımın emeği çalışmalari hakkı bu kadarda ağır bir şekilde gasp edilemez. Şaibeli hakem, hakem şartlı çıkmış sahaya. Takımımızın üç puan almasını engelledi.bu işin içinde çok pis oyunlar var.mutlaka araştırılması gerekir

SIRADAKİ HABER