Daşgün: Hedefimiz kesinlikle galibiyet

Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor, yarın oynanacak olan Karşıyaka maçı için İzmir’e giti.

Daşgün: Hedefimiz kesinlikle galibiyet

Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor, yarın oynanacak olan Karşıyaka maçı için İzmir’e giti.

Temsilcimiz zorlu Karşıyaka maçını da kazanarak şampiyonluk mücadelesinde zirvedeki yerini korumak istiyor. Hafta sonu Gümüşhane’de ypatığı çalışmaların ardından dün İzmir’e hareket eden Kırmızı Beyazlılar, bugün İzmir’de yapacağı son antrenmanın ardından yarın ki maç saatini bekleyecek. Sol arka adalesinde yırtık tespit edilen takım kaptanı Salih Zafer İzmir kafilesinde yer almazken Ali Özgün’ün durumu bugün yapılacak antrenmanda belli olacak.

Teknik Direktör Tarık Daşgün, “Zafer’in sol arka adalesinde yırtık oluştu. Muhtemelen üç yâda dört maç bizimle olamayacak. Tedavisi için İstanbul’a gönderdik. Ali Özgün’ün Karsıyaka maçında ki durumu bugün yapılacak antrenmanın ardından belli olacak. Bunun dışında cezalı ve eksiğimiz yok” dedi.

Karşıyaka maçını da değerlendiren Teknik Direktör Daşgün, "Önümüzde sekiz tane final maçımız kaldı. Bunlardan biri Karşıyaka. Rakibin durumu belli. Play-Off için oynayacak. Onlarda Play-Off içinde kalmak istiyor. Zor bir maç olacak. Hepsinin bilincindeyiz. Çocuklar son maçtaki galibiyetle de ayrı bir moral almış oldu. Maçı son yirmi dakikada çevirmiş olmaları inanmışlıklarının bir göstergesiydi. Yani inanmış bütün takım. Bu maçada çıkıp bütün mücadelemizi vereceğiz. Hedefimiz buradan kesinlikle galibiyetle ayrılmak. Başka bir hedefimiz yok. Puan ya da Puanlar demiyorum. Biz üç puan için geldik. Bunu da bu güne kadarki deplasman maçlarımızda gösterdik. Rabbim inşallah nasip ederse buradan üç puanla dönüp, kendi evimizde oynayacağımız İnegölspor karşısında da moralli olmak istiyoruz. İnegöl karşılaşması bizim seyircisiz son maçımız. Taraftarımızda yanımızda yer aldığında hedefe varmak daha kolay olacak” diye konuştu.

Ligin 27.haftasında 15 Mart Çarşamba günü İzmir Atatürk Stadyumunda Karşıyaka'ya konuk olacak temsilcimizin müsabakası saat 15.00'da başlayacak. Müsabakayı İstanbul bölgesinden Onur Karabaş, Gökmen Olgaç ve Candaş Elbil hakem üçlüsü yönetecek.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER