Daşgün'ün hedefi büyük

Spor Toto 2. Ligdeki temsilcimiz Gümüşhanespor’da teknik direktörlük görevine getirilen Tarık Daşgün, iddialı açıklamalarda bulundu.

Daşgün'ün hedefi büyük
Spor Toto 2. Ligdeki temsilcimiz Gümüşhanespor’da teknik direktörlük görevine getirilen Tarık Daşgün, iddialı açıklamalarda bulundu. 

Daşgün,  Gümüşhanespor’u el birliğiyle PTT 1. Lig'e taşıyacaklarını belirterek, Gümüşhanespor’a geliş hikayesini şöyle anlattı: "Görüştüğüm birçok takım vardı. Ancak Gümüşhanespor ile benim hedeflerim örtüştü. Kulübün çok iyi bir yönetime sahip olduğunu gördüm. Başkanımızın işin ciddiyetinde olması inanmışlığı beni çok etkiledi. Bu nedenle tercihimi Gümüşhanespor’dan yana kullandım. Benim de hedeflerim doğrultusunda çok iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum.” dedi.

Gümüşhanespor’un geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig’in kapısından döndüğünü belirten Daşgün,  sözlerini şöyle sürdürdü: "Gümüşhanespor’u yakından tanıyorum. İyi bir ekibimiz var Şimdi bizim için başarı takımın bir üst lige çıkmasıdır. Bu amaç doğrultusunda çalışacağız. Buna inanarak göreve başladık. Allah’ın izniyle bu şehre iyi şeyler yapmak için mücadele edeceğiz. Başarı için el ele vereceğiz. Hedefe giderken yönetimin başkanın ciddiyeti çok önemli. Başkanımız ve yönetim kurulumuzun bu tutumları bizim işe daha bir şevkle başlamamıza neden oldu. Başkanımız Kaya Büyükbayraktar ile sahurlara kadar oturup planlar yapıyoruz. Başkanımız şehrin yapısını hedeflerini bize anlatıyor. İstişare yapıyoruz. Keyifli başladık inşallah sonu da keyifli biter. Çok ciddi bir şekilde lige başlayacağız.”

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER