‘Eksik oyuncularla emanet verdiğimiz liderliği tekrar geri aldık’

TFF 2.lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor, bugün oynadığı ve 2-0 galip ayrıldığı Niğde Belediyespor müsabakasının ardından yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

‘Eksik oyuncularla emanet verdiğimiz liderliği tekrar geri aldık’

TFF 2.lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor, bugün oynadığı ve 2-0 galip ayrıldığı Niğde Belediyespor müsabakasının ardından yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

“İlk devreyle ikinci devre arasında gece ve gündüz gibi fark vardı”

Teknik Direktör Levent Eriş, müsabakanın ardından gazetecilere yaptığı değerlendirmede, ilk devre kötü oynadıkları müsabakada ikinci devre şahane oynadıklarını belirterek, “Bana göre oynadığımız en iyi takımlardan biriydi. Derli toplu hücuma çıkmasını bilen savunmayı doğru yapan. Gerçekten ben bu kadar beklemiyordum Niğde takımını. Ama içeride çok kreatif oyuncular vardı. O yüzden ben onların mücadelelerinin bu kadar yüksek olacağını beklemiyordum açıkçası. Ama bizim çocuklarımızda oyunun mücadelesini baştan sona kadar devam edebileceğinin farkındalardı. Oyun böyle birşeydir işte. Hakemin düdüğüyle başalar ve düdüğüyle biter. Bizim çocuklarımız son düdüğe kadar aslanlar gibi mücadele ettiler. Tebrik ediyorum işte gördüğünüz gibi harika işler yapıyorlar zaman zaman. Bugün ilk devre kötü oynadık. İkinci devre şahane oynadığımızı düşünüyorum. İlk devreyle ikinci devre arasında gece ve gündüz gibi fark vardı. Üç dört haftadır çok eksik oyuncularla oynadık. Eksik oyuncularla emanet verdiğimiz liderliği tekrar geri aldık. Ben evlatlarımı çok seviyorum çok güveniyorum. Onları buraya toplarken yönetim kurulu ve başta kaya başkanım olmak üzere büyük bir mücadele ve özveriyle topladık. Hakikaten de Gümüşhane’ye layık olmaya çalışıyorlar. İnşallah bu liderliğin sonu da Gümüşhane için hayırlısıyla şampiyonlukla sonlanır” dedi. 

“Hayatım boyunca hiçbir zaman taraftarla sürtüşmedim”

Hayatı boyunca hiçbir taraftarla sürtüşmediğini fakat birilerinin taraftarlarla aralarını bozmak için elinden geleni yaptığını, bazı klavye delikanlıları var olduğunu kaydeden Eriş, “İstanbul’daki maç başta olmak üzere çok ciddi hakaretler duydum. Ben bunları hakkedecek insan değildim. 2,5 aydır evime iki defa gidebildim. Hep burada verdim mücadelemi. Çünkü yeni oluşturulan ve çok geç oluşturulan bir takım vardı. Kimse bunların hiç farkında değil. Herkes herşeyin dört dörtlük başladığını düşünüyor. Herkesin ikinci kampı bitirdiği yerde biz daha yeni takımı oluşturmuştuk” diye konuştu.

Levent hoca istifa mı edecek ?

İstifa söylentilerini de cevaplandıran Eriş, “Herkes hakkını helal etsin” diyerek, “Burada bizimle birlikte birlikte büyük bir savaş veren sevgili dostlarım var yönetici arkadaşlarım hepsine çok teşekkür ediyorum. Bir kendime geleyim daha sonra bu konuda net bir karar vereceğim” şeklinde konuştu. “İstifa söz konusu mu?” diyen bir gazeteciye de “Söz konusu” diyerek cevap veren Eriş, “Ağır bir maç atlattık. Bu maçın sonrasında da az dinlenip ya nasip diyelim” ifadelerini kullandı. 
 

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER