Futbolcular maça davet etti

TFF 3.lig, 1.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş’nin futbolcuları pazar günü oynayacakları Talasgücü Belediyespor müsabakası için taraftarlardan destek istedi.

Futbolcular maça davet etti

Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda “Gümüşhanespor futbolcuları olarak, tüm Gümüşhane halkını ve değerli Gümüşhanelileri, hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız Talasgücü maçına davet etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu önemli karşılaşma, şehrimizin takımına olan desteğin bir göstergesi olacak ve birlikte daha güçlü olduğumuzu tüm Türkiye'ye göstereceğiz” ifadeleri kullanıldı.

11 Şubat Pazar günü saat 14.00’da Yeni Şehir Stadyumunda oynanacak müsabaka için yapılan davette, “Bu maç, takımımız için sezonun en kritik mücadelelerinden biri. Sahamızda, siz değerli taraftarlarımızın desteğiyle, rakibimiz Talasgücü karşısında galibiyet hedefliyoruz. Sizlerin coşkusu, takımımıza ekstra güç ve motivasyon katacaktır” denildi.

Tüm Gümüşhanelileri aileleriyle birlikte bu önemli maça davet eden kulüp yönetimi, “Gümüşhanespor, sadece bir futbol takımı değil, aynı zamanda bu şehrin bir parçası ve gururudur. Bu maçta sizlerin desteğiyle birlikte, takımımızın yanında olalım ve zafer için birlikte tezahürat yapalım. Gümüşhane'nin gücünü, bir kez daha herkese gösterelim. Hepinizi sevgiyle ve heyecanla bu kritik maça bekliyoruz. Gümüşhanespor'a olan desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz. Birlik ve Beraberlik: Gümüşhane halkı olarak bir araya gelip, takımımıza olan inancımızı ve desteğimizi gösterelim. Heyecanlı Bir Maç: Talasgücü ile oynayacağımız maç, ligdeki konumumuz açısından büyük önem taşıyor. Sahada kıyasıya bir mücadele olacak. Takımımıza Güç Verin: Sizlerin varlığı ve desteği, oyuncularımıza ekstra motivasyon sağlayacak ve onları zafer için daha da ateşleyecektir.” dedi.

Girişlerin ücretsiz olduğu müsabakada stadyum kapıları maçtan 2 saat önce açılacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER