‘Güçlü bir lobi oluşturmalıyız’

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Eriş, ‘Şampiyonluk iyi oyunla, iyi mücadeleyle, iyi takımla gelmez, güçlü bir lobiye ihtiyacımız var. Bu konuda da Gümüşhane’nin ileri gelenleri takımlarına destek versin dedi.

‘Güçlü bir lobi oluşturmalıyız’

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Eriş, ‘Şampiyonluk iyi oyunla, iyi mücadeleyle, iyi takımla gelmez, güçlü bir lobiye ihtiyacımız var. Bu konuda da Gümüşhane’nin ileri gelenleri takımlarına destek versin dedi.

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Levent Eriş, Hacettepespor karşılaşmasında alınan beraberlikle ilgili açıklamalarda bulundu.

“LİDER KONUMDAYIZ”

Teknik Direktör Eriş, Hacettepespor karşılaşmasında puan kaybetmediklerini ve son derece başarıyla devam eden bir puan ortalamalarının olduğunu kaydederek, “Puan ortalamalarımız üzerinde yürüdüğümüz bir yol var. Şuan itibariyle sadece Hacettepe maçında 2 puan kaybını eğer puanımıza dahil etmiş olsaydık 3 puan gibi bir fark olacaktı. Düşündüğümüz puan bareminin üzerinde o yüzden ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Gayet iyi gidiyorlar, şu anda lider konumundayız” şeklinde konuştu.

“BİZ HİÇBİR ŞEYİN ARKASINA SIĞINMAK İSTEMİYORUZ”

Eriş, “Küçük berberlikler ile birleri mutlu oluyorsa, birileri rahatsızlık duyuyorsa bunlara çok aldırış etmemeleri gerektiğini söylüyorum” diyerek Gümüşhanespor taraftarlarına ve halkına şu sözlerle seslendi: “Lütfen küçük beraberliklerle bu yol haritasında süre gelecek olan mücadelenin arkasında dursunlar. Böyle bir beraberlikle sanki dünyaları kaybetmiş imajına girmenin hiç doğru bir mantığı yok. Biz hala lideriz. Hala bu takım son derece başarılı işler yapıyor. Türkiye liglerinde en fazla gol atan takımların başında bulunuyoruz. Hakikaten de son derece başarılı performans sergileyen bir takım var. Tüm olumsuzluklara rağmen biz hiç bir şeyin arkasına sığınmak istemiyoruz.”

“SUSUYORSAK EFENDİLİĞİMİZDENDİR, TERBİYEMİZDENDİR, KALİTEMİZDENDİR”

Hakemlerle ilgili görüşlerine yer vererek lobi vurgusu yapan Teknik Direktör Eriş, “Biraz daha güçlü bir lobi oluşturmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu güçlü lobiyle olmadığınız takdirde istediğiniz kadar sezon içerisinde başarılı olun, sonucu size şampiyonluk olarak dönmez. Bu işin maalesef ülkesel gerçeği. O yüzden de lobimizi gerçekleştirmek için kimseden şefaat dilenmiyoruz, kimseden bize yardımcı olmasını dilenmiyoruz. Kimsenin bizim aleyhimize ya da lehimize bize alım vermesini istemiyoruz. Biz öyle bir grup değiliz. Biz Allah ne takdir ettiyse onun yanındayız ama velakin herkesin eşit kurallarda mücadele etmesi taraftarıyız. Susuyorsak efendiliğimizdendir, terbiyemizdendir, kalitemizdendir. Artık bununda bir sonu olmalı olduğunu düşünüyorum. 4 tane deplasmanda 3 tane penaltı. Bunların 3’ü de bizim rakibimiz” ifadelerini kullandı.

“GÜMÜŞHANE’NİN İLERİ GELENLERİ DESTEK VERSİN”

Eriş açıklamasına şu sözlerle devam etti: “Rakiplerimizle oynadığımız müsabakalarda 3 tane penaltı bize verilmeyen penaltılar, rakiplere verilmeyen kırmızı kartlar, bunları maalesef kendi lehimize görüyoruz.  Bunun nedenini biraz da Gümüşhaneliler araştırsın. Gümüşhane’nin ileri gelenleri destek versin. Gümüşhane’nin ileri gelenleri bu konuda takımlarına sahip çıksınlar yoksa biz istediğimiz kadar iyi bir takım olalım, istediğimiz kadar kaliteli bir takım olalım şampiyonluğun nasıl geldiğini benden iyi kimse bileceğini tahmin etmiyorum. O yüzden de şampiyonluk iyi oyunla iyi mücadeleyle iyi takımla gelmez. Bütün güçler elinizde olacak ki bütün destekler yerinde olacak ki Gümüşhane’ye şampiyonluğu getirelim. Böyle sadece takımın iyi olmasıyla şampiyonluk bekleyenler birazcık hayalperest düşünce içerisinde olurlar. Sadece iyi oynayıp kazanmak yetmediği bir ülkede yaşıyoruz. Ümit ediyorum ki herkes farkına varır.” 
 

Haberin Kaynağı: Olay Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2017, 22:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER