Gümüş deplasmanda güldü: 1-0

TFF 3.Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. deplasmanda karşılaştığı Mardin 1969’u 1-0 mağlup ederek, bu sezon ki ikinci galibiyetini de deplasmanda aldı.

Gümüş deplasmanda güldü: 1-0

Alt sıralardan kurtulup üst basamaklara tutunmak isteyen iki ekibin kritik mücadelesi oldukça kontrollü başladı. Dakikalar ilerledikçe ev sahibi ekip biraz daha taraftarının da desteği ile topa sahip olsa da, ciddi bir oyun üstünlüğü kuramadı. Karşılaşmada ilk çeyreklik bölüm geçilirken kırmızı beyazlı temsilcimiz oyunda dengeyi kurdu.

İç sahaya oranla deplasmanlarda daha dengeli oynayan kırmızı beyazlı temsilcimiz, özellikle orta alanda ev sahibine üstünlük şansı tanımadı. Rakibini kontrol altında tutmayı başaran temsilcimiz, orta alanda presle kazandığı toplarla rakip kaleye hızlı ataklarla gitse de, üstünlük golünü bulamadı ve ilk yarı başladığı gibi 0-0 sona erdi.

İkinci yarı da ilk yarıda olduğu gibi kontrollü başladı. Puanları birbirine çok yakın olan ekipler, daha çok gol yememeyi ön plana çıkarınca son yarım saatlik dilime girilirken her iki kalede de ciddi tehlike yaşanmadı.

Ev sahibi ekibin her geçen dakika direncini kıran temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. son bölüme girilirken rakip kaleye daha fazla yüklenmeye başladı. Baskısını her geçen dakika artıran temsilcimiz dakikalar 74’ü gösterirken tecrübeli golcüsü Nebi Tiryakioğlu ile 1-0 öne geçti.

Bu dakikadan sonra ev sahibi ekibin beraberlik çabalarına izin vermeyen kırmızı beyazlı temsilcimiz, farkı artıracak kontra ataklar bulsa da, yararlanamadı ve zorlu mücadele temsilcimizin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 

Deplasmanda aldığı galibiyetle puanını 11’e yükselten temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. 19 Kasım Pazar günü saat 14.00’da kendi evinde, ligin zirvesi için iddialı ekiplerinden Ayvalıkgücü Belediye’yi konuk edecek.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2023, 14:52

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER