Gümüş güçlü rakibinden 1 puan aldı

TFF 3.lig, 1.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş, İstanbul deplasmanında Küçükçekmece Sinopspor'la 1-1 berabere kaldı.

Gümüş güçlü rakibinden 1 puan aldı

İstanbul Bağcilar Mahmut bey Stadında oynanan ve Hasan Avcı, Kaan Kaya ve Gökmen Çambel hakem üçlüsünün yönettiği müsabakada temsilcimiz 21.dakikada Ali Kılıç'ın ayağından bulduğu golle öne geçti.

İlk yarının bu skorla sona erdiği müsabakanın 69.dakikasında kalesinde gördüğü gole karşılık ataklarından sonuç alamayan temsilcimiz müsabakadan 1-1 berabere ayrılarak hanesine 1 puan yazdırdı.

Ligin güçlü takımlarından birisi olan Küçükçekmece Sinopspor karşısında aldığı bir puanla puanını 3'e yükselten temsilcimiz ligde 14.sırada yer alıyor.

Temsilcimiz ligin 7.haftasında 22 Ekim Pazar günü sahasında Artvin Hopa takımını konuk edecek.

Müsabakayı stadyumda izleyen ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya saha içinde genel olarak birbirine karşı iyi niyetli, çirkeflik yapmayan 2 takım olduğunu belirterek, “Bu bağlamda her iki takımı da tebrik ederim. Doğduğum semt ve halı sahasında çok kez top oynadığım Küçükçekmece Sinopspor’u yeni çıktığı lige motive gördüm. Gümüşhanespor’da rakibinin gücünü ve kendini bilerek oyandı. İlk devreyi akıllı oyunu ve Ali Kılıç'in tecrübesi attığı golle 1-0 önde kapattı. Yan top zaafı olan Gümüşhanesporumuz tam rakibinin direnci kırılacakken 70. Dakikada yan toptan golü yedi. Maç 1-1 oldu. Hakem genel olarak iyi yönettiği maçın hakkı beraberlikti ve öylede bitti. Sinopspor’un bitiricileri bir tık iyi olsa farklı olabilirdi. Kırmızı kart cezalıları ve önemli eksiklere rağmen Gümüşhanesporumuzda çok iyi mücadele etti. Ligi az buçuk tanıyan birisi olarak Sinop’un bu sezon hedefini bilmiyorum. Ancak gerekli takviyeleri yapılmazsa play off dahi zor oynar gözüküyor. Ama İstanbul’da bir ilçede memleketi Sinop’un adını duyuran Küçükçekmece Sinopspor’u tebrik ederim. Sinop taraftarının 90 dakika susmayıp takıma desteği takdir edilir. Ancak bu kadar güzel mesajımın arasında bir konuyu da eleştirip kınayayım. Ortada hiç bir şey yokken Karadeniz ekibi olan aynı bölge takımına küfretmeyi de yakıştıramadığımı belirtmek isterim. İnşallah buna dair gönül alan bir açıklama taraftardan olursa dostluklar pekişir. Az bütçeyle güzel iş yapma gayreti içinde olan Gümüşhanesporumuzu Kulüp başkanımız Ertürk Yakut başkanım nezdinde tebrik ederim. Trabzonspor tecrübesi olan Ahmet Özen gibi maçı okuyan hoca ile iyi işler yapacaktır. Tebrikler Gümüşhanem” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2023, 23:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER