Gümüş hızlı başladı: 5-1

TFF 3.lig, 3.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş, 2021-2022 sezonu ikinci yarısının ilk karşılaşmasında Adana deplasmanında Ceyhanspor’a adeta gol yağdırdı.

Gümüş hızlı başladı: 5-1

Sezonun ikinci yarısına yenilenmiş bir kadroyla giren ve 6 yeni transfer yapan temsilcimiz, karşılaşmaya kendinden emin başladı. Başlama düdüğünün ardından kısa süre sonra oyunun kontrolünü eline almayı başardı.

Dakikalar ilerledikçe rakip sahaya iyice yerleşen ve gol aramaya başlayan temsilcimizde yeni transfer Murat Kara, 13 dakikada hat trick yaparak bir anda temsilcimiz 3-0 öne geçti. 25, 35 ve 38.dakikalarda rakip fileleri sarsan Kara, uyum süreci yaşamayacağını ve ilerleyen haftalarda önemli katkı sağlayacağını ortaya koydu.

 İlk yarı bu skorla bitmesi beklenirken, başarılı stoperimiz Burak Koyuncu skorer özelliğini bir kez daha ön plana çıkararak, 44.dakikada attığı golle temsilcimizi 4-0’lık üstünlüğe taşıdı ve ilk 45 dakikanın skorunu belirledi.

Mücadelenin ikinci yarısına da iyi başlayan taraf temsilcimiz oldu. İlk yarıda yakaladığı farklı skor üstünlüğüne rağmen temposunu düşürmeyen temsilcimiz, 63.dakikada yine Murat Kara ile aradaki farkı 5’e çıkardı.

Oyunun son çeyreğinde tempoyu düşüren temsilcimiz, rakip kaleyi daha fazla zorlamadı. Ev sahibi ekibin ender gelişen atakları ise, 86.dakikada Mert Canpolat’ın golüyle ancak skoru belirlemeye yetti ve mücadele 5-1 temsilcimizin üstünlüğü ile sona erdi.

Kırmızı Beyazlı temsilcimiz ikinci yarının ikinci karşılaşmasında 23 Ocak Pazar günü saat 13.00’da kendi evinde Tepecikspor’u konuk edecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER