Gümüş İçerden Yıkıldı!

Spor Toto 2.lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, İstanbul deplasmanında karşılaştığı Sarıyer ile son dakikada yediği golle 2-2'lik beraberlikle döndü.

Gümüş İçerden Yıkıldı!
Spor Toto 2.lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, İstanbul deplasmanında karşılaştığı Sarıyer ile son dakikada yediği golle 2-2'lik beraberlikle döndü.

Hafta içinde oynadığı kupa mücadelesine rağmen karşılaşmaya tempolu başlayan kırmızı beyazlı temsilcimiz, daha ilk dakikalarda rakibine kendi oyununu kabul ettirdi.

Baskısını her geçen dakika artıran temsilcimiz 23.dakikada İzzet Akgül ile 1-0 öne geçti. Golden sonra oyunun kontrolünü ve temposunu elinde tutmayı başaran kırmızı beyazlı temsilcimiz, rakibinin beraberlik çabalarını bertaraf etmeyi başardı ve 34.dakikada Taner Koç'un neredeyse orta sahadan attığı mükemmel golle farkı ikiye çıkardı.

45.DAKİKADA MAÇIN RENGİ DEĞİŞTİ

İlk yarının son dakikasında güzel giden her şey amatör bir davranışla tersine döndü. Karşılaşmanın hakeminin gösterdiği sarı karta alkışla karşılık veren Bilal, ikinci sarı karttan kırmızı kartı görünce soyunma odasına 2-0 galip ama 10 kişi gitmek zorunda kaldık.

İkinci yarıya bütün planları bozulmuş şekilde çıkan temsilcimiz, hafta içi oynadığı kupa karşılaşmasının da verdiği yorgunlukla temkinli başladı.

Dakikalar geçtikçe oyundan düşen temsilcimizin 10 kişi kalmasını iyi değerlendiren ev sahibi ekip baskısı artırınca 69.dakikada Yaşar Çetin ile farkı bire indirdi.

Yediği golden sonra tamamen kapanan temsilcimizin etkisiz oyununa karşılaşmanın hakeminin de kötü yönetimi eklenince ev sahibi Sarıyer tüm riskleri alarak eşitlik golünü aramaya başladı. Rakibinin risk aldığı dakikalarda iyi kontra atak yapamayan kırmızı beyazlı temsilcimiz, karşılaşmanın son dakikasında Mert Somay'ın golüne engel olamayınca sahadan bir puanla ayrıldı.

STAT: Yusuf Ziya Öniş

HAKEMLER: Levent Aktan , Osman Gökhan Bilir, Fırat Zengin

SARIYER: Osman, Eser, Mert, Güney, Gökhan, Soner, Gürhan, Hakan (Yaşar dk. 46), Eray, Serhat, Fırat (Günay dk. 46)

GÜMÜŞHANESPOR: Hasan, Salih Zafer, Bilal, Tekin (Ali Osman dk. 73), Hakan (Fatih Mustafa dk. 70), İzzet (Samet dk. 86), Yusuf Emre, Muhittin, Ali Kılıç, Taner, Fırat

GOLLER: İzzet (dk. 24), Taner (dk. 35) (Gümüşhanespor), Yaşar (dk. 69), Mert (dk. 90+2) (Sarıyer)

KIRMIZI Kart: Bilal (dk. 45+1) (Gümüşhanespor)

SARI KARTLAR: Serhat, Mert, Gürhan, Yaşar (Sarıyer), Hakan, Yusuf Emre, İzzet, Taner, Hasan (Gümüşhanespor)

Haberin Kaynağı: Kuşakkaya Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2014, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER