Gümüş kötü başladı: 1-3

TFF 3.Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. sezonun ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Edirnespor’a 3-1 mağlup oldu.

Gümüş kötü başladı: 1-3

Ev sahibi ekibin Play-Off potasında kalmak, temsilcimizin ise alt sıralardan kurtulmak için sahaya çıktığı zorlu mücadele oldukça kontrollü başladı.

Dakikalar ilerledikçe ev sahibi ekip biraz daha taraftarının da desteği ile topa sahip olsa da, mücadele orta alanda sıkıştı. Orta alanda oyunun üstünlüğü ele almak için verilen mücadelede zaman zaman her iki kalede de tehlikeler oluşsa da bu skora yansımadı ve mücadelenin ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya ev sahibi Edirnespor daha tempolu başladı. Üstünlük golünü bulmak için her geçen dakika aldığı riskleri artıran Edirnespor, 63.dakikada Tayfun Kırca ile aradığı golü buldu.

Bu dakikadan sonra beraberlik golü için risk alan taraf temsilcimiz oldu. Yediği golden sonra hücuma yönelik 2 değişiklik yaparak beraberlik golü arayan temsilcimiz, bu risklerle birlikte defansta açıklar vermeye başladı. Yine bu açıkların birinde dakikalar 77’yi gösterirken ev sahibi ekipte Uğur Ayhan, aradaki farkı ikiye çıkardı.

İki farklı yenik duruma düşmesine rağmen baskı kurma çabalarından ödün vermeyen kırmızı beyazlı temsilcimiz, 86.dakikada yeni transfer Eray Pazar ile aradaki farkı bire indirdi.

Santra sonrası beraberlik için yeniden tüm riskleri alan temsilcimiz 89.dakikada Said Can Açıkalın’ın golüne engel olamadı ve müsabaka ev sahibi Edirnespor’un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Deplasmanda aldığı mağlubiyet sonrası 13 puanda kalan temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. 28 Ocak Pazar günü saat 14.00’da kendi evinde, Play-Off’un iddialı ekiplerinden İnegöl Kafkas’ı konuk edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER